|
|
#11 |
|
1-12:37
2-fatma zehra 3-23 yaşında - yengeç burcu 4-Asla yaptırmadım, yaptırmam da.. 5-evet :S 6-düşkünlüğüm olmasa da coca cola dan nefret eden bir insan olarak, tabi ki %100 Türk Malı COLA TURKA 7-boş 8-22 9-farketmez, arabesk olmayan her türlü şarkı türünü severim 10-beyaz gül 11-burnu havada kendini beğenmiş insanların para ve güzellikleriyle övündüğü sohbetler 12-beyaz.. ve ertuğrul sağlam için artık yeşil beyaz ![]() 13-pasif bir ev hanımı olarak yaşlanmak istemiyorum.. aktif bir yaşlı olarak ölmek istiyorum ![]() 14-evet ![]() 15-eşimle beraber ![]() 16-ertuğrul sağlam'a yapılan büyük haksızlığa kadar beşiktaşdan vazgeçmedim.. ama artık o adam gibi adam ertuğrul sağlam için ve yaşadığım şehir için.. en önemlisi sevdiğim için.. bursasporluyum.. 17-dinim, ailem, memleketim.. 18-ben onlardan uzaktayım artık.. ayrıca bu forumda da üyeliği olan tuğba arkadasımdan ![]() 19-booşşşş 20-hayırlı bir gün olması 21-haksızlığa tahammülüm yok 22-bir bayan olsam da.. kesinlikle Bülent Arınç.. 23-booşşş 24-naneli petty ![]() 25-yüzme 26-yerine göre değişir 27-Türkçe ![]() 28-can acıtmayan her türlü sözcük 29-aöf halkla ilişkiler 2.sınıf |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|