|
![]() |
#1 |
![]() suç ve ceza kardeş bence kafanı böyle şeylere yorma
diyosun ben yormam kafamı zaten eğer yoğursaydım ekmekci hamuru olurdu ama bu sahtekarlarada bir cevap hakı olmalı hayır biz sizi tanımıyoruz diyebilmeliyiz bence bu ülkede yaşayan her vatandaş asildir asillik insanın içinde olan bir olaydırki atatürk o beddahlar için muhtaç olduğunuz kan damarlarınızda akıyor demiştir ve bu sözüde gercek bu milet için kulanmıştır belli bir kesim için değil bence asıl asil olan türk miletidir ve türk milletiyle canakkalede şehit veren bu milletin evlatlarıdır burda ben türkiye vatandaşıyım diyen her fert ayrım olmaksızın asildir ve asil kalacaktır biz bu ülkenin asilleriyiz diyen o köhne zihniyet elbette bu ülkenin bedahlarıdır asillik nerde onlar nerde bunu dilendirmenin zamanı gelmiştir bu ülkede belli azınlığa hizmeti asillik olarak gören bir zihniyeti asla kabul edmem etmeyeceğimde asillik dediğim gibi insanın içindedir söyleminde değil o yüzden kafamı yormuyorum kardeşim tabi birde asilliğin nasıl yorumlandığna bakmak lazım asil olmak için illa bizden olacaksın bizim gibi düşünecek bizim gibi yaşayacak bizim gibi öleceksin yok ben yobaz kalmayı tercih edenlerdenim söylemler faklı olabilr ama onlar onu söylerken bilcn altında nelerin yatığını bir düşünmek lazım değilmi bu gün çağdaş söylemiyle biz ne hale getirdiler }} çağdaş}} }} zıddı}} eşittir }} yobaz }} şimdi asil}} }}zıddı}} cevab verebiliyormusun ama inan yakında onunda bir cevabı olur şu an benim aklımdakilerden birisi olabilr ama tabi refarendum sonrası inşaallah hevesleri kursaklarında kalacak ve bu millet her ferdiyle asıl asilin kendisi olduğunu o kesime gösterecektir selam ve saygılar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|