|
|
|
|
#1 |
|
Küfür edeyimmi
![]() Ula demezlermi adama,yasak varken,hristiyan kız çocuğu kulağında kafam kadar boyundaki hristiyanlığın simgesi olan haçla okula girip ''kapalılarda girmeli'' diye gazetecilere açıklama yapıyor da,laiklikğin anasını mı doğranıyor ? Kapalı girebilir ama hristiyan kız ister boynunda ister kulağında isterse başka yerlerinde haç simgesiyle girebiliyor.Bunu açıklasın önce.Yoksa kendisi mason mu ? Bu kadar en alçak seviyelere düşmüş bir ülkeyiz biz ve bu alçaklığı benimsemiş kişiler hala bunu istiyor özlemle dile getiriyor çünkü kanlarına genlerine alçaklık bulaşmış.
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Aman Hüdaverdi
![]() Bayanlar başlarını açınca Türkiye çağ atlarmı sahi..bu takıntılı zihniyetin tek görevi laikliği korumak..Atatürk'ün ilkeleri...diğerlerini salla gitsin bir önemi yok ben kendimi bildim bileli sürekli laiklik ülkeyi muassır medeniyete taşıyacak te ilke...Allahtan bunların söylediğini kayle alan bir ikdidar yok.. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Eee muhafazakarlarda bilimden teknikten elini ayağını çekmeselerdi de bu duruma düşmeselerdi , meydanı boş bırakıp islama bütün yönü ile hakim olamassan böyle zorba zihinler gelir sana yıllarca hükmeder. Biraz suçu kendimizde aramamız gerekir. Biraz yalçın lık bulaştımı ne bana |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() Konuyu muhafazakarların ilim meselelerine dayadık... Başörtüsünü çözemedik bu tartışma için 150 sene geriye gidip kim haklı kim haksız dersek iş sarpa sarar...tabi herşey bir tarafa HAK'a dayanıp çalışmak, medeniyeti ve çağdaşlığı suni şeylerde değil ilim, bilim,teknoloji açısından mücadele etmekle olur... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|