|
![]() |
#1 |
![]() Valla bence yasaklanmalı hatta fişleme keşke yapılsa diye düşünüyorum.
Hangi görüşten olursa olsun,ben dahi olsam siyaset yapmamalıyım okulda. Adam diyor 'tıp okuyorum sınava giremiyorum'.Girememesinin sebebi siyasi bir kavga. Bir gün sonra elinde sopalar bayraklar var. İçeri nasıl sokuyorlar ? İçerde barınıyorsa bu bayraklar nerede saklanıyorlar ? Okullarda ağaçları kırıp sopa yapan,kız öğrencilerin veya erkekerin odasına girip kan akıtan,birbirine satır bıçak çeken yer olduğu için hemen bu serbestlik kaldırılmalı. Bakıyorum diyorlar 'şu üni bunlara ait bu üni bunlara ait,şu üniye gitsen bunlar saldırır buraya gitsem rahat ederim ama mesafe uzak eğitimi iyi değil,buraya gitsem güzel ama karşıt görüş çok rahat ettirmezler' vs. Üni seçerken bile yapısına göre seçiliyor. Bunu şimdi liseye de yaymaya çalışıyor bir kesim,hız verdi son zamanlarda bunlar. Üniler parti binası gibi çalışmamalı. Hani rahat batma meselesi var ya,ünilerde siyasetle uğraşmaktan derslerinden olanlar, işte bunlara rahat batıyor. Fazla rahat ettirmek hayırlı değildir. Teröristlerin içinde bile üni okuyan çok,bunların okullarda beyni yıkanması veya beyin yıkama olasılığına izin verilmemeli. Veya rektörler,saece öğrencilerle kalmamalı. Rahmetli Yazıcıoğlu'nun söylemiyle siyasete burnunu sokmuş ''profesör olacak salak'lara karşıda önlem alınmalı. Yaşasın zalimlik ![]() Bu ülkeyi ben yöneticem varya offf ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|