|
|
#3 |
|
Akşam çok çok keyifle izledik ailemle ve izlmeyen arkadaşlarım vardır diye de herkese mesaj attım ki kıvırdaroğlunun nasıl yerin dibine girdiğini görsün istedim arkadaşlarımda
![]() CHP liderinin ardından kürsüye gelen Başbakan Erdoğan ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'yle ilgili iddialarına cevap verdi. Erdoğan, "Hemen irtibatı kurdum. Benim belediye başkanım o kişiyle ilgili hemen anında davayı açmış. Hacı Ali Hamurcu'yu yolsuzluktan dolayı şikayet etmiş. Bu şikayeti AK Partili belediye başkanı yapmıştır. 20 gün sonra yakalanmış. Üç kere ifadesi alınmıştır. Bütün ifadeler dosyasında mevcuttur. Adı geçen şahıs 6 yıl cezaya mahkum olmuştur. Şu anda bu zat hapiste. Gene çaktın. Devamlı yaptığınız iş bu" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı olduğu dönemde fakirlere ayda 600 lira maaş bağlama vaadinde bulunduğunu da hatırlatan Erdoğan, "Hadi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, fakirlere 600 lira versin. Hadi yap. Bekara karı boşamak kolay, işi yap işi. Senin belediye başkanın hadi yapsın. Biz ülke yönetiyoruz ülke, öyle kuru kuruya buraya bu kadar vereceğiz deme. Hadi ver 600 lira" şeklinde konuştu. en çok da bu satırlara bayıldım ![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|