![]() |
#11 |
![]() 1-03:50
2-Ferdi 3-Yaşım 20 ve burcum Boğa 4-Dövmem yok. 5-Yooo..Aşk mı o da ne ? ![]() 6-Hiçbiri demeyi isterdim ama farketmez. 7-Boş... 8-Tercih ettiğim rakam 6'dır. 9-Halk Müziği, rock müzik, sanat müziği, dini müzikler. 10-En sevdiğim çiçek laledir. 11-Basit basit espiriler yapmaya çalışarak ortamda dikkat çekmeye çalışan insanların bulunduğu ortamlardır. 12-En sevdiğim renk mavidir. 13-Okulu bir hayırlısı ile bitirdikten sonra tabii ki de müşavir olarak görüyorum.Allah'ım nasip et Ya Rabb ![]() 14-Hayır.Aşık değilim. 15-Öğrenci olduğum için yurtta kalıyorum.Ailemi özledim ![]() ![]() 16-Takımlarla ilgilenmem. 17-Olmazsa olmazım mı? Tabii ki de ailem ve de arkadaşlarım. 18-Evet var, hepsi de öğrencidir. 19-Hayatımda değiştirmek istediğim bir şey yok. 20-Okula geç mi kaldım ? ![]() 21-Söz verildiğinde tutulmamasıdır. 22-Hiç düşünmedim. 23-Son bir şans daha isterdim. 24-Yok. 25-Masa Tenisi 26-Utangacımdır.Özellikle ilk defa girdiğim bir ortamda başıma ne geldiyse çekingen davrandığımdan gelir. 27-Türkçe. İngilizce öğrenme aşamasında ama sanmıyorum. 28-Kullanmayı sevdiğim sözcük '' cancazım '' dir. 29-İşim yok öğrenciyim.Balıkesir Üniversitesi Maliye Bölümü hazırlık talebesiyim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|