Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-11-2011, 18:20   #1
Kullanıcı Adı
Feride
Standart Haberal'ın doktoruna tutuklama istemi!
İstanbul Üniversitesi Kardiyolji Enstitüsü Müdürü Erhan Kansız tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.

Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın mahkemeye gönderilmeyen sağlık raporuna ilişkin soruşturma kapsamında, savcılıkça ifadesi alınan Prof. Dr. Erhan Kansız, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, yaklaşık 2 saat, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen tarafından sorgulanan İstanbul Üniversitesi (İÜ) Kardiyoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kansız, sorgusunun ardından İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi.

Daha önce “şüpheli” sıfatıyla ifadesi alınarak serbest bırakılan Kansız'ın, soruşturma kapsamında dinlenilen tanıkların beyanı kapsamında, “örgüte yardım ve yataklık etmek” iddiasıyla, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi..

aa

(NOT: Ayrica Haberal'ın yattığı hastanenin müdürü de, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmiş.)

Konu Feride tarafından (01-11-2011 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-11-2011, 18:30   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
soyisimlere ve isimler hakkında yorum yapmayı sevmeyen biri olarak bu adamın soyismi dikkatimi çekti ama yine yorum yapmayıp susuyorum...

kimmiş doktoru: Prof. Dr. Erhan Kansız
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2011, 10:21   #3
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
soyisimlere ve isimler hakkında yorum yapmayı sevmeyen biri olarak bu adamın soyismi dikkatimi çekti ama yine yorum yapmayıp susuyorum...

kimmiş doktoru: Prof. Dr. Erhan Kansız
Benimde aynı senin gibi "soyisimlere ve isimler hakkında yorum yapmayı sevmeyen biri olarak " senin soyadın dikkatimi çekti Etyemez ... yani senin için trene bakan otçul büyükbaş mı diyeceğiz.
Fatih Altaylı da Altaylı değil Galatasaraylı ...

İnsanlara hakaret etme.
Şimdi diyeceksinki ben ne dedimki ... kendi yazdıklarını oku anlarsın. Adama resmen hakaret anlamında kullanılan kansız diyorsun.

Bu yazımdan sonrada göreceğiz bakalım sizin adalet anlayışınızı.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2011, 17:45   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimde aynı senin gibi "soyisimlere ve isimler hakkında yorum yapmayı sevmeyen biri olarak " senin soyadın dikkatimi çekti Etyemez ... yani senin için trene bakan otçul büyükbaş mı diyeceğiz.
Fatih Altaylı da Altaylı değil Galatasaraylı ...

İnsanlara hakaret etme.
Şimdi diyeceksinki ben ne dedimki ... kendi yazdıklarını oku anlarsın. Adama resmen hakaret anlamında kullanılan kansız diyorsun.

Bu yazımdan sonrada göreceğiz bakalım sizin adalet anlayışınızı.
ben soyadımdan gocunmuyorum.. niye zoruna gitti kardeş sendemi kansızsın yoksa..
Alt 01-13-2011, 09:27   #5
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
ben soyadımdan gocunmuyorum.. niye zoruna gitti kardeş sendemi kansızsın yoksa..
Kimse soyadından gocunmaz kardeş ama sen insanların adına sanına mana bulursan kelime oyunu yaparsan aynısı sana yapıldığında tepki göstermeyeceksin. Anladınmı Etyemez kardeş.
Alt 01-13-2011, 11:33   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
Kimin neden gocundugu ortada rikopasa.kimin ne oyunlarla bu millete ne yaptıgı ortada bunları yapanların yanında kar kalmaycagini öğrenmeye devam edeceksiniz.Sana birsey sordum es gecmissin senindemi soyadın kansiz?
Alt 01-13-2011, 12:52   #7
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Kimin neden gocundugu ortada rikopasa.kimin ne oyunlarla bu millete ne yaptıgı ortada bunları yapanların yanında kar kalmaycagini öğrenmeye devam edeceksiniz.Sana birsey sordum es gecmissin senindemi soyadın kansiz?
Sen benim ne demek istediğimi çok iyi anladın, yaptığının yanlış olduğunuda çok iyi biliyorsun.
Soyadım kansız değil.
Alt 01-13-2011, 12:56   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Cokmu içlendin rikopaşa
Alt 01-13-2011, 12:58   #9
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Fikirler savaşırsa kazananı olur. Nefisler savaşırsa kaybedeni çok olur.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2011, 14:11   #10
Kullanıcı Adı
Terennüm
Ben gayet musterihim.milletin kanını emen bu yapıda kim varsa benim gözümde kansizdir..bu yapıyı ve içindekileri savunacaginiza kimden yanasın ona karar ver..Benim safım belli sende safını belli et..safını bilelim rikopasa...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)