![]() |
#51 |
![]() diyene bak
![]() beraberlikten sonra üçlü çektiren benmiyim ![]() kendi evinde demez mi bide ![]() samiyende nasıl bir durum var ? orasıda sizin sahanız üstünlüğünüz varmı bize karşı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
hem 3 lü çeviren kimmiş. diyelımkı 3 lü çevirmiş sana fb oyuncuların yaptıgı haltı dökmeyım sen bılırsın zaten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() türkçene hayranım onu geçtim...
neymiş o ![]() bir döksene ![]() galatasarayla berabere kalıp üçlümü çektirmişiz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Kazım kazımın fb deyken ortama ayak uyrudup xxx partilere katılması. düzenlemesi. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() hey gidi hey...
birde bu adamla futbol konuşuyoruz... |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
hala esrar diyor ![]() üçlü nedir bilmiyor sonra futbol konusunda ahkam kesiyor ![]() bende diyorum kazımın parti olayıyla ne alakası var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Yahu fb lilern haylen gs ye laf atacak halimi var yazdıgın her yoruma gülüyorum diyelımkı gs lı futbolcular 3 lü filan sarmıs kım bılır ne için sarmış. Hem saranlar kim gerçek gs limi Hakan şükürmü? hagimi ? bülent korkmazmı ? Hasan şaşmı ? 2 Kuruş alıp yarın gidecek adamlar. Yada amatorler. Sen kalk yong boysa elen pendıge yenıl. 3. lig takımına yenıl sonra gel deki bi gs yenemıyor. berbere kalıncada 3 lü sarıyor. Gs size 5 sene önce bi tokat yapıstırdı kupayı bırakmadı. Omudur giden zorunuza yoksa 28 senedir kupa alamamı ? ![]() Hem ne demişler Küçük takımlar büyükleri yenınce. Büyük takımlarsa kupaları alınca övünürler. Biz size yensek bile ayrı havaya girmeyiz. Ama siz gs yi yenince görgüsüzler gibi seviniyorsunuz.Yaw biz uefaya o kadar sevinmedik. Haydi Şimdi biraz başarı araştırda gel. Ha balkan kupasını başarı diye kalkıp koyma önümüze ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
bak hala ne diyor ![]() ![]() ![]() ![]() yazık ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|