![]() |
#5 |
![]() [QUOTE=Beylerbeyi;848158]olayı anlamadığını, araştırdıktan sonra bu konuda bilgi sahibi olacağını söylüyorsun, neden hayal kırıklığı yaşıyorsun bilgi sahibi olmadığın bir konuda (:
Öncelikle şunu söylemek istiyorum hizbullahçıların dışarı çıkarılması beni rahatsız etti bunda yargının,devletin kimin suçu varsa hala kınıyorum. hukuk ne der, kanun ne der, çıkarılan yasa ne anlama gelir bunları detaylı şekilde anlayacak değilim.anladığım şudurki yıllardır yargılanan kişilerin veya suçluların yada yargılanacak sanıkların yargılanmasını sağlayacak sonuca bağlayacak alt yapı, kanun, yasa, herneyse onu sağlarsın ve dersinki ey hakimler ey yargıçlar, muhatap kimse yapılan bu düzenlemeler size 10 yıl süre zarfında bu imkanı sağlıyor.bu süre zarfında bu sanıkların yargılanması bitmiş olmalıdır dersin.AİHM istedi diye yargındaki açıklara rağmen doğuracağı hertürlü kötü sonuca rağmen kanun çıkartıp bu duruma düşmek kimin suçu hala anlamış değilim.bizim yargımız bu durumda hasta bir insan gibi.dışardan estetik yap güzel gözüksün içten içe çürük ayakta duracak hali yok bu insanın. benim söylemek istediğim eğer bu madde sayesinde, yıllardır yargılanma süreçleri devam eden, problem neyse hala karara bağlanamayan, bir türlü sonuca bağlanamayan, nedeni neyse bunların o nedenleri ortadan kaldırıp, bu maddenin çıkarılması.yoksa onca suçlu dışarı salınacaksa bu davalar bizim bu yargı düzenimizde on yılda sürer yirmi yılda. 8 yıldır ikdidar olan ak partinin bu bağlamda anayasayımı değiştirecek,kanunlarımı düzenleyecek,hakimlerinin,savcılarının doğru ve hızlı bir karar vereceği bir düzenmi kuruyo ne yapacaksa bunları yapmasını suçlu olan onca kişilerin, örgütlerin cezasını çekmesini sağlayacak bir adalet sistemi oturtmasını istiyorum. yoksa bu maddelerle ergenekoncular'da çıkar,hizbullahçılar'da çıkar,pkk'da çıkar kimbilir kimler daha çıkar. oldukça derin konular inşAllah bu ülkenin hakkında hayırlısı neyse onlar olsun. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|