|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() ve böbürlenerek taraf tutarsınız. Biri çıkıp "yahu kral çıplak" demiyor. Öldürülen insanlara saygım sonsuzdur ancak Şahsen ben kimseyi şehit görmüyorum. Ne askeri ne gerillayı. Şehitlik çok yüksek bir mertebedir. Şehit olan kişi, genellikle dini için savaşmış kişdir. Ayrıca ülkesini yabancı ülkelerden koruyarak savaş veren Şahıslar şehit olur. Bu ülkede kardeş kardeşi vuruyor. Bu ülke bu savaşan insanların ülkesidir. Ve sizin gibi "vizyonu yönetilen" insanlar da Taraf tutar, böbürlenir, övünür. Ben taraf tutmuyorum. Devletin ortaya çıkardığı bu sorunu Devletin derhal çözmesini beklemekteyim. Her gün bu kirli savaşların bitmesi için dua ediyorum Fakat sizin gibiler daha çok derinleşsin diye Askere alkış tutar gerillaya nefret dolu tepkiler verirsiniz. Devam edin. Ülkeyi böyle kurtaracaksınız...
![]() Konu Asi_isyankar tarafından (03-02-2011 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Demek askerlere şehit gözüyle bakmıyorsun.. Acıdım şimdi sana biliyor musun kusura bakma.. Bu kadar basit düşünebileceğin aklıma gelmezdi..
Alıntı:
Bunu da hiç kimseye kanıtlamaya niyetim yok. Ben kendimi biliyorum ya o yeter bana.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|