|
![]() |
#1 |
![]() 1- saat 8' e 20 var
2- pelin 3- yaşım 18 burcum balık 4- dövmem yok 5- evet hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldum 6- kola turka 8- tercih ettiğim rakam 1 9- her müziği dinlerim yeterki anlamlı vı düzgün olsun 10- en sevdiğim çiçek gül 11- nefret ettiğim sohbet tarzı küfürlü konuşmalar 12- en sevdiğim renkler kırmızı beyaz parlak mavi gri turkuaz 13- kendimi gelecekte okulumu bitirmiş kendime güvenim artmış bi şekilde çalışırken görüyorum 14- sorunun amacını anlamadım ama evet aşığım 15- ailemleyim 16- fenerbahçeliyim 17- olmazsa olmazım annem 18- benden uzakta olan arkadaşım şu anda samsunda adı duygu 19- yaşadığım hayattan memnunum ailem arkadaşlarım yanımda olduğu sürece hiç bişeyi değiştrmek istemiyorum. ![]() 20- uyandığımda ilk düşündüğüm şey saatin kaç olduğu ![]() 21- en nefret ettiğim hareket el şakaları 22- başka biri olmak istemediğim için aklıma hiç bişey gelmedi 23- birşey söylemek isteyipte söyleyemediğim kimse yok 24- takma adım yok ama bazen cadı dedikleri oluyo ![]() 25- en sevdiğim spor yüzme 26- yerine göre değişir 27- türkçe 28- belirlenmiş bir sözcük yok ![]() 29- okul ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|