|
|
#11 |
|
1-Saat kaç ? 01:58
2-İsim? şerife 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 22 ve boğa 4-Dövmen varmı ? allah korusun 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? kola içmem 4 yıl öce içiyodum bıraktım(4 yıl önce kola turka içiyodum sırf israile inat ama daha sonra öğrendim colo turka özütü coco coladan alıyormuş. o gün bugündür artık kola içmiyorum) 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? rock 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?seviyesiz sohbetler 12-Sevdiğin renkler? mavi,yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun?mali müşavir olarak 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? tabiki fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? hayallerim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? hayatımdan çok memnunum hiç birşeyi değiştirmek istemem 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? sabah ne kadar çabuk olduğu 21-En nefret ettiğin hareket? bir işe tüm benliğim ile yogunlaşmışken birinin bana soru sorması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kemdim olmaktan mutluyum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ben herşeyi söyleri 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü?açık sözlü 27-Konuştuğun diller? türkçe, orta seviye ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?kore olarak ne yapmalıyım(ottu gaci) 29-İş , Okul?aibü de okuyom |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|