Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle sizin bir şeyden haberiniz yok ! Bu itibarla diğer forumlarda başlayan psikolojik harblerin temelini oluşturan 'Polis' ve 'Cemaat' saldırılarına karşı parapisikolojik şekilde Cemaat'e meseleleri getirmeme konusunda uyarmaya çalışıyorum ! Ana Fikirde 'Cemaat' ve 'Polis' hedefinde olduğu görülmektedir ve bu çok açıktır ! Bu algı 'İmamın Ordusu' gibi temeli zayıf stratejilerinde bağlantısını kuracak bir algıdır !
Ayrıca Türk Hizbullah'ının AhmediNejad'ın deyimi ile 'Ankara'nın Oyunu' açıklamasıda manidardır !
|
haberim var merak etmeyin elimden geldikçe de alet olmamaya çalışıyorum. bide merak etmeyin. kendi başımdan geçeni söyliyim. "imamın ordusu baskını diye haber çıkınca ben Fethullah gülen için baskın yapılmış dediğimde arkadaşım bana dediki inanma hele bu medyaya hiç inanma demek oldu. ve kesinlikle hak veriyorum. bu konuda haber yaptıklarınıda görmedim. amam ne yazık ki Gülen medyası arif doğanın Sözlerini Mehmet Göktaş hocamızın dediği gibi imanın 7. şartı gibi inanmış ve öyl ehaber yapıyor
Ayrıca "ankaranın oyunu " açıklaması bizim için hiç birşey ifade etmez ama sizin için edebilir Afir doğanın açıklamaları gibi ayrıca Ahmedi nejat demiş mi dememiş mi bilmiyorum ama Onu Allah için seviyoruz.
siz manidarlıklara devam edin herkeste olduğu gibi Hizbullata günahsız değil belki biraz yükünü hafifletirsiniz.