Öğle namazı kaç rekât?
Bir yerde �insan� olur da, hiç �mizah� olmaz mı?..
En �gerilimli� anda bile �mizahi� bir taraf bulunur ve �öfkeli� insanları bile güldürtür!..
YSK�nın kararından sonra, ortalığı savaş alanına çeviren BDP�liler; dün Van�da gösteri yaparken, �polisin müdahalesi� ile karşılaşmışlar!.. Polisten kaçan bazı göstericiler, Beşyol mevkiindeki �Hz. Ömer Camii�ne girip, �gözaltı�na alınmaktan kurtulmak istemişler!..
Ama, �polis� bu!.. Bu �numara�lara karnı tok!.. �Cami çevresi�nde güvenlik tedbiri alıp, başlamış �camiden çıkanları� beklemeye!..
Kiminin �kıyafet�ine bakmış, kiminin de �el�lerini kontrol etmiş...
�Olaylara karıştığını� tesbit ettiği 10 kişiyi �gözaltı�na almış!..
Bazıları, polise demiş ki: �Ben gösterici filan değilim!.. Ben, öğle namazını kılmak için girmiştim camiye!�
Polis; �Haa öyle mi� demiş, �Söyle o zaman, öğle namazı kaç rekât?!?� Hık... Mık!.. Tabiî, bilen yok!..
Polis, tutmuş kolundan, atmış minibüse!..
Demek ki, neymiş?.. Eğer �cami�ye sığınacaksan, �namazların kaç rekât olduğunu� da bileceksin!..
Hatta, bu da yetmez; hiç olmazsa �Subhaneke� ve �Fatiha�yı da ezberleyeceksin ki, paçayı kurtarabilesin!..
Yoksa, bu �numara�lar sökmüyor artık!..
Bunu tv de seyrettim, eleman polise diyor ''abi ben gösterici değilim namazda idim'' Polisde soruyor tamam o zaman '' öğle namazı kaç rekat'', eleman cevap veriyor '' 4 abi '' polisin cevabı '' Allah kabul etsin, alın bu arkadaşıda gözaltına :D ''