![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Yada bunun utanılacak bir yanı mı var? Her partinin doğru ve yanlışları var. İnan bana eğer BDP'li olsaydım hiç çekinmeden bunu Açıkça yazardım ![]() Ben BDP'nin de diğer partilerin de doğrularını Desteklemekten asla çekinmem. Bunu geçmişten beri yazıyorum. Elbette BDP dahil olmak üzere tüm partileri eleştirmekten de çekinmem. Burda BDP'li olmadığı için BDP'yi eleştirmemin anlamı yok. Bu sivil itaatsizlikte BDP'yi desteklediğimi nerde yazdım? Ben BDP'yi anladığımı yazdım Ve bu anladıklarımı sizinle paylaşmaya çalışıyorum Fakat sizler genelleme yapmakta ısrarcısınız. En çok bu yüzden anlaşamıyoruz. Bakın, bir insanın inancından çok Kişiliği ve ahlakı önemlidir benim için. Eğer kişiliği ve ahlakı toplumu ayırmaya ve savaşa yönelikse Onun imanından rahatlıkla şüphe ederim. İslam dininde kimselere iftira atılmaz. İslam dininde namaz kılmayanlar dışlanmaz? Dinsiz ilan edilmez? Ve son olarak, İslam dini hoşgörü dinidir. Eğer siz dininize güveniyorsanız problem yoktur Bırakın isteyen istediği dini seçsin... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|