![]() |
#1 |
![]() Durun bir dakika!..
Standart ‘seks kasedi’ prosedürünü baştan uygulayalım... Evet.., bu çok çirkin bir şeydir.. İnsanların özeline saygısızlıktır... Ahlaksızlıktır.., Haince hazırlanmış bir komplodur..., falandır, filandır.. N’apalım, ‘fuhş-u siyaset’e alıştık.. İşi otomatiğe bağladık.. Bu seferki seks kasedi MHP’li iki Genel Başkan Yardımcısı’na ait!.. Bu iki çapkın MHP’li, samimi bir ortamda iki kadınla gayet samimi(!) bir şekilde gizli bir kamerayla görüntülenmişler.. Partililer hoş bir ‘parti’ düzenlemişler!... Muhabbetin içinde bir de rus kadın var.. Rus ile birlikte toplam 3 kadın mı var, yoksa iki kadından biri Rus mu orasını pek anlamadım.. O samimi ortamın etkisiyle midir bilemiyorum, adamlar çok samimi konuşuyorlar!.. ‘Sağ seçmenin Allah belasını versin.. Sağ seçmen yuvarlak demek, gülle, hiç köşesi yok.. Her tarafa yuvarlanır..’ diyor MHP Başkan Yardımcısı... Müstehcen konuşmalar, din ile alay etme, Hz. Osman’a hakaret, Alevileri aşağılama, sapıklık itirafları, çetecilği övmek.., ve daha bir sürü rezillik.. Bütün bunlarla birlikte yemek var, uzun oturmak var, bol yıkama yağlama var... Kısaca, bu ‘parti’de ne ararsan var!.. Başrol oyuncusu olan MHP’li, evli ve 5 çocuk babası.. Peki onun sevgilisi hangisi?... Emekli bir albayın eşi.. Üstelik 2 çocuk annesi.. Şimdi sıkı durun.. Bahçeli’ye yakın olan bu Adana miletvekilinin parti içerisindeki görevi ne?.. Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı..! Yuh be!.. Anlaşılan o ki, bu vekil ‘Kadından sorumlu’ olmayı biraz abartmış!!.. Yani anlayacağınız kepazelik diz boyu!... MHP de ‘fuhş-u siyaset’ten nasibini aldı.. Artık MHP’nin de bir kasedi var.. Lakin baraj sınırında dolaşan MHP için bu hiç de iyi olmadı... N’apacak şimdi MHP’li seçmen?.. Milliyetçiliğe yakındır diye ulusalcı CHP’ye yönelse, o da olmaz.. Zira ilk kasedi onlar çıkardı!.. Velhasıl, bütün bunlar Bahçeli’nin iddiasının temelsiz olduğunu gösteriyor.. Ne demişti Bahçeli; ‘Sen 10 bin milisinle Taksim’e gel ben bin bozkurtumla meydana geleyim, Kasımpaşa’ya kadar arkana bakmadan kaçarsın..’ Böyle bir şey mümkün değil.. Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı olan bozkurtun halini gördük!.. Eğer bozkurtlar böyleyse, kimseyi Kasımpaşa’ya doğru kovalamaya yeltenmezler.. Onlar Taksim Meydanı’ndan Beyoğlu’na geçer, ondan sonra da dooğru Karaköy’e!.. Dedim ya, MHP’nin durumu hiç de iyi değil.. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki yanlış ‘hareket’ler(!) internete düştü.. Seçim öncesi bir takım ‘gizli faaliyetlerde’ bulundukları ortaya çıktı!.. Ne diyordu Bahçeli; ‘Cemaat faaliyetlerini askıya almalı!..’ Bence asıl MHP, bu tür parti(!) faaliyetlerini askıya almalı!...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|