|
![]() |
#1 |
![]() Sebebi de tahrik unsuru olabileceğinden dolayıymış.
La insanlar neden tahrik olsun ki ? Öldüyse öldü,kafasından vuruldu deniliyordu,kafası parçalanmış ise zaten o bölgenin insanı veya biz veya ben veya her kimse illa ki alışıktır bu tür görüntülerden. Başından vurulan insanın başında gül bitecek değil elbet,az çok tahmin ediiyordur hali,tabi varsa,ki zatan yok ![]() abd askerinin o kadar pisliğine şahit oldu bu dünya,camilerde tecavüz edilen kadınlar,ufacık çocukların parçalanmış kesilmiş biçilmiş bedenleri,anne karnında kurşun yemiş bebeklerin,ölü annesinin bedeninden çıkarıldığı hali,abd hapishanelerinde yapılan o pis eziyetler. Obama duy la beni ![]() Sinaristlere gün doğdu.Ne filmlerçıkar şimdi. Ladinin hayatı,ladinin yaptıkları,dağdan indim şehire,evde yaşadıkları,son günler falandı filandı ![]() Soakkta sevinene abd vatandaşları şuan kuşku içinde. Bir yandan diyorlar 'acaba ölmedimi',diğer yandan 'ölmediyse poku yedik,öte yandan 'yoksa böyle birisi yok abd nin yalanımı,kendi kendimizi mi vurduk' diye :p Canım sıkılıyor bugün çok ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|