Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi

Stil
Seçenekler

Alt 05-07-2011, 23:08   #1
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yuhh yahu yine mi be kardeşim..! Muhafazakar ülkücülere bakın hele..!
Ülkücü camiasinda turanci kesimin muhafazakarlini hic görmedim...göreniniz varsa bizde bilelim.

BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-07-2011, 23:11   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şundan eminim,bunları yayınlayanlar ülkücü değil,sonuçta ülkücülük zarar görüyor yine,mhp zarar görüyor.
Kişilere ''böyle böyle şey var elimde,senden de nefret ediyoruz,partiden ayrıl yoksa yayınlarız'' denebilirdi.Dendiğini sanmıyorum çünkü dense,kişi hemen terkederdi o makamı.
Bu yüzden yapan kişiler ülkücü değil.
Baykalın kaydı gibi görüntü kalitesi var.Belli çevreler tarafından yapılmış olabilir.Oyların chp ye kaymasını isteyenelr mesela.Baykalın kasetini de chp içinden sızdığı ortadayken,siyasi bir olay söz konusu.
Yine de o kadar emin olma. Görüntüleri yayınlayanlar belki de gerçekten ülkücülerdir. Görüntüleri yayınlayanlar, MHP'nin gerekirse bu seçimde baraj alltında kalmasını, ama bunun sonucunda Devlet Bahçeli'den ve MHP içindeki çürüklerden kurtulmasını istiyor olabilirler ve MHP'yi şu anki; faşist, dine mesafeli, Türk - İslam anlayışından uzak olan bozuk çizgisinden kurtararak Türk - İslam anlayışı çizgisine çekemeye çalışıyor olabilirler.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2011, 23:18   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ülkücü camiasinda turanci kesimin muhafazakarlini hic görmedim...göreniniz varsa bizde bilelim.

Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlarya ondan bahsediyorum muhterem...
Alt 05-07-2011, 23:40   #4
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlarya ondan bahsediyorum muhterem...
Agzi olan konusuyor dostum...kendilerini avutsunlar.

Ülkücü camiada muhafazakar insan elbette olabilir lakin özellikle belirttim...ülkücü camianin icinde turancilar da var...ve bunlar mhp'nin a takimi...bunlarin icinden muhafazakar gösteremezsiniz...
Bugünkü ve dünkü tüm rezillikler bunlardan cikiyor zaten.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)