Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2011, 12:41   #11
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi de madem hedefinde STV yoktu da neden "saman tv midir nedir" dedin? Bu sözü de mi o diziyi yapanlar için söyledin cüppeli hoca?
Cübbelinin en belirgin hatasi budur. Uslubu yüzünden antipati uyandiriyor. Haliyle anlatmak istedikleri arka plana kayiyor.
Cevat Aksit hoca gibi mülayim ve münasib bir lisanla anlatsa tepkilerde cok baska olurdu düsüncesindeyim.
Anlattiklari ciddi seyler, kabul edelim veya etmeyelim ama uslub isi bozuyor.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 12:42   #12
Kullanıcı Adı
El Emin
"Hacı hoca olmuşsun kaç para
Hırka tespih post seccade güzel
Ama Tanrı kanarmı bunlara "

Çok güzel söylemiş ömer hayyam...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 16:04   #13
Kullanıcı Adı
Terennüm
sevgili depare bu kaçıncı kez ben bunu söylemedim açıklamasıdır..saidi nursi hakkında bir laf etti.sonra ben böyle demdim dedi..fethullah gülene laf söyledi sonra alim zaattır deyip geri adım attı..şimdi saman tv diyor dansöz diyor kalkmış yine çark ediyor...bunu nasıl anlamalıyız bunun izahı nedir?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2011, 16:28   #14
Kullanıcı Adı
İntifada
Sanırım söz konusu cübbeli ahmet olunca gayretullaha dokunmuyor
Alt 05-16-2011, 01:28   #15
Kullanıcı Adı
cartman
Cübbeli Ahmet hoca uyarırken bile bir kanalı yapıcı olarak eleştirmiyor köküne kibrit yakıyor.Samanyolu tv dizi senaristi yanlış yapamaz mı ? Kasıtlı yapmışsa Allah ile onun arasında onun testini yapcak değiliz.Eğer hoca böyle ifadelerin yanlış anlaşılmalara yol açıçağını bildircek tarzda bir eleştiri yapmış olsaydı samanyolu tv nun tepkisi daha farklı olurdu sanırım.Cübbeli Ahmet hoca kaş yapayım derken göz çıkarıyor farkında değil
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 13:36   #16
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili depare bu kaçıncı kez ben bunu söylemedim açıklamasıdır..saidi nursi hakkında bir laf etti.sonra ben böyle demdim dedi..fethullah gülene laf söyledi sonra alim zaattır deyip geri adım attı..şimdi saman tv diyor dansöz diyor kalkmış yine çark ediyor...bunu nasıl anlamalıyız bunun izahı nedir?
Bunun izahı tamamen üslup sorunudur yoksa ölüm tehditlerini bile hiçe sayıp geri adım atacak birisi değildir

Yanlış anlaşılmışsa açıklar yok anlaşılmamışsa sonuna kadar savunur zaten..

Eli kuvvetli diye bu tarz kişiler den korkup geri adım atacak tiplerden değildir iyi tanımalı

Said Nursi hakkın da laf etmedi tanıdığı bir hocan'ın Said Nursin'in kitaplarını incelediğini bir kaç yerin de Ehli Sünnete muhalif beyanı olduğunu söylediğini söyledi ve ben bilmiyorum incelemedim inceleyecem dedi..

Daha sonra Nur cemaatin'in tanınmış simalarıyla yaptığı radyo programın da böyle bir şey olmadığını o görüşlerin Said Nursin'in itikaddaki mezhebin'in farklılığın dan kaynaklandığını o mezheb de hak olduğu için ortada bir sorun olmadığını ayrıca her insan'ın hata payı olduğunu bunun onun değerini düşürmeyeceğini açıkladı..

Fetullah Gülene ne söylemiş bilmiyorum genel de Dinler arası Diyalog mimarları diye söz eder isim vermiyorsa buna dahil edemeyiz şunu söylediğini biliyorum diyalog adı altın da Gayri Müslimleri cennete postalamaya çalışan bazılarına destek veriyor mu yoksa tekzip mi ediyor bir açıklama yaparsa her şey netleşir demişti ama Bahçeliyi bile duyup cevap veren sayın Gülen nedense bu meseleye bir cevap vermedi

Daha önce ben sohbetlerin de 3-4 sefer Saman tv mi adı ne bir kanal varya diye bahsettiğini duydum o zaman neden bir alay söz konusu olduğun dan bahsedilmedi üstelik eski sohbetlerinde de var bilinmiyor herhalde demek ki bu bir üslup sorunu üsluptan da öte alay yok en azından kasıt yok...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 15:15   #17
Kullanıcı Adı
manifesto
Laftan anlamaz ki bu adam..Paris Hilton'dan bahsedeceksin bu adama bak 4 kulak kesilir
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 15:24   #18
Kullanıcı Adı
unnamed
benhurdan yine inciler dökülüyor....
Alt 05-16-2011, 15:26   #19
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
incilerin diğer yarısı "kör" başlıgında...
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 15:27   #20
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
incilerin diğer yarısı "kör" başlıgında...
en güzeli susmak gibime geliyor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)