![]() |
#1 |
![]() Savcı, KCK tutuklusu milletvekillerinin tahliye talebinin reddini istedi Veysi İPEK / DİYARBAKIR (AHT) BDP'nin desteğiyle bağımsız milletvekili seçilen KCK tutuklusu 5 milletvekilinin tahliye talebini inceleyen Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet savcıları, talebin reddedilmesi yönünde görüş bildirdi. Dosyalar, sanıkların yargılandığı Diyarbakır 5. ve 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Cumhuriyet savcıları gerekçe olarak KCK tutuklusu 5 sanığın "Terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılandıkları ve Anayasa'ınn 14 ile 83'ncü maddeleri gösterildi. 22 Haziran 2011 Çarşamba Habertürk
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() benim ülkem cok garip bir ülkedir..
benim ülkemde yargi sorun cözmek icin degil sorunu büyütmek icin vardir.. neresinden tutarsaniz, tutun elinizde kalir.. teröristlerin aday gösterilmesinemi takilalim yoksa secim öncesi önlem almayan ysk yami yada bunlarin sorunlu oldugunu görmeyen bdp yemi sadece ideolojik yaklasan secmenemi.. yok kardesim yok bize rahat batiyor o acidan süni gündem olusturmakda üstümüze yok olan yine kepenki kapanan esnafa, yoldan gecen masum halkimiza, belki kaybedecegimiz canlara olacak ve yine basa dönecegiz.. benim ülkem güzeldi yeryüzünde bir cennettir ama benim ülkem cok garipdir cok kendi ayagina kursun sikmakda üstüne yokdur.. Vesselam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Birileri bu sefer büyük oynuyor
Karamsarlık yapmak istemiyorum ama demokratik siyaset yolu tıkanırsa diyarbekiri şırnakı mardini göremeyeceğimiz günler gelebilir .. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|