![]() |
#29 | ||
![]() Alıntı:
boşveremem... aldığım laptop paket olarak hazırlanıyor ve işlemci değiştirme şansım yoktu ne yazık ki... elimden gelse emin ol işlemcimi değiştiririm... para kazanmaya başlayınca bunu verir amd işlemcili birşey alırım ama senin bakkaldan aldığın kahveyi değiştirme şansın var... benim bu mazeretlerime rağmen bu konuda gönlüm rahat değil inanıyorum ki seninde bu geçiştirme sözleri kullanmana rağmen için rahat değildir... geçemeyiz o işleri... Alıntı:
israile en çok yatırım yapan şirketlerden birisidir... ayrıca fasosuda çoktur... boykota inanmasanız bile yediğiniz içtiğiniz şeylerin helal haram olduğuna dikkat ediyorsunuz... nestlenin sattığı helal damgalı sosilerden domuz eti çıktı bu gerçektir googleye nestle sosis yazsanız çıkar... hadi boykotu geçin nestle güvenilmez bir şirkettir... ayrıca nescafe tüketiminede dikkat etmek gerekiyor... o içindeki süt tozunda caiz olmayan maddeler olabilirmiş kesin bir açıklama duymadım o yüzden mecbur kalmadıkça tüketmiyorum ben... nestlenin özellikle çikolatalarından uzak durun derim helal sertifikasıyla domuz eti satan çikolatasına domuz yağıda koyar belli olmaz... |
|||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|