Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.

Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2011, 15:57   #1
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Birilerini sapik ilan etmek icin cok hevesli oldugumuz sanilmasin.
Biz zahire göre yorum yapariz. Yorumlarimizi acizane sizin verdiginiz linkten yola cikarak yaptik...Zaten ihtiyaten yaptigim bir yorumda " EGER SAMIMIYSE " diyerek dikkatli olmayi tercih ettim. Umulurduki yapilan paylasimlarda da ayni hassasiyet gözetilsin ve insanlar yaniltilmasin.
Ayrica Sahabe hakkindaki dogrultulmus! bir baska tercümeyide beklerim. Aksi takdirde sapikligi hakkindaki süphelerimiz giderilmis olmaz.

BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-04-2011, 16:07   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birilerini sapik ilan etmek icin cok hevesli oldugumuz sanilmasin.
Biz zahire göre yorum yapariz. Yorumlarimizi acizane sizin verdiginiz linkten yola cikarak yaptik...Zaten ihtiyaten yaptigim bir yorumda " EGER SAMIMIYSE " diyerek dikkatli olmayi tercih ettim. Umulurduki yapilan paylasimlarda da ayni hassasiyet gözetilsin ve insanlar yaniltilmasin.
Ayrica Sahabe hakkindaki dogrultulmus! bir baska tercümeyide beklerim. Aksi takdirde sapikligi hakkindaki süphelerimiz giderilmis olmaz.
O verdiğim linkteki şahıslar şeriatinin dilini iyi bildikleri için bunu yayımlamış olabilirler...
Ki şeriatiyi biraz olsun okusanız benim çıkardığım anlamı çıkarabilirdiniz...
Sayın hatemi tercümelerine çok dikkat eder ve en sade en anlaşılır haliyle çevrimeye çalışır zaten yarım sayfa açıklaması var sayfalarda...
Görüldüğü üzre sade tercümede şeriatinin kader konusundaki görüşü benim ilk alıntıladığınız kısımla ilgili açıklamalarımla örtüşüyor...
Sahabeye hakaretten kastınız ne ben onu anlamıyorum ki ?
Nerede hakaret bu sayfayı 20 sayfa geçtim henüz bir hakaret göremedim...
Alt 07-04-2011, 16:16   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O verdiğim linkteki şahıslar şeriatinin dilini iyi bildikleri için bunu yayımlamış olabilirler...
Ki şeriatiyi biraz olsun okusanız benim çıkardığım anlamı çıkarabilirdiniz...
Sayın hatemi tercümelerine çok dikkat eder ve en sade en anlaşılır haliyle çevrimeye çalışır zaten yarım sayfa açıklaması var sayfalarda...
Görüldüğü üzre sade tercümede şeriatinin kader konusundaki görüşü benim ilk alıntıladığınız kısımla ilgili açıklamalarımla örtüşüyor...
Sahabeye hakaretten kastınız ne ben onu anlamıyorum ki ?
Nerede hakaret bu sayfayı 20 sayfa geçtim henüz bir hakaret göremedim...

Kardesim, iki gündür bu meseleyi tartisiyoruz ve bu kadar yorumlarin sonucundan bir tercüme hatasi cikti. Ki bu hata vahim ötesi bir hatadir. Disardi bir gencin...altyapisi olmayan bir gencin o hatali tercümeyi okudugunu varsayalim...bu sorumluluk basit birseymidir?
Ki buna ragmen yinede görüsleri tartismaya cok cok müsait. Kaderi inkar etmiyorsa ancak kendine bir fayda saglar. Ki acikcasi hateminin tercümesinimi referans alalim yoksa digerinimi buda ayrica bir sorun...hangisinde samimi ve kendi görüsü anlatiliyor ayri bir tartisma doguruyor.

Sahabe mevzuunda Hüdavendigar kardesimin ilk paylasimini okumani tavsiye ederim. Görülüyorki onu bile okumadan iki gündür tartisiyoruz...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)