|
![]() |
#1 |
![]() Birilerini sapik ilan etmek icin cok hevesli oldugumuz sanilmasin.
Biz zahire göre yorum yapariz. Yorumlarimizi acizane sizin verdiginiz linkten yola cikarak yaptik...Zaten ihtiyaten yaptigim bir yorumda " EGER SAMIMIYSE " diyerek dikkatli olmayi tercih ettim. Umulurduki yapilan paylasimlarda da ayni hassasiyet gözetilsin ve insanlar yaniltilmasin. Ayrica Sahabe hakkindaki dogrultulmus! bir baska tercümeyide beklerim. Aksi takdirde sapikligi hakkindaki süphelerimiz giderilmis olmaz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ki şeriatiyi biraz olsun okusanız benim çıkardığım anlamı çıkarabilirdiniz... Sayın hatemi tercümelerine çok dikkat eder ve en sade en anlaşılır haliyle çevrimeye çalışır zaten yarım sayfa açıklaması var sayfalarda... Görüldüğü üzre sade tercümede şeriatinin kader konusundaki görüşü benim ilk alıntıladığınız kısımla ilgili açıklamalarımla örtüşüyor... Sahabeye hakaretten kastınız ne ben onu anlamıyorum ki ? Nerede hakaret bu sayfayı 20 sayfa geçtim henüz bir hakaret göremedim... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Kardesim, iki gündür bu meseleyi tartisiyoruz ve bu kadar yorumlarin sonucundan bir tercüme hatasi cikti. Ki bu hata vahim ötesi bir hatadir. Disardi bir gencin...altyapisi olmayan bir gencin o hatali tercümeyi okudugunu varsayalim...bu sorumluluk basit birseymidir? Ki buna ragmen yinede görüsleri tartismaya cok cok müsait. Kaderi inkar etmiyorsa ancak kendine bir fayda saglar. Ki acikcasi hateminin tercümesinimi referans alalim yoksa digerinimi buda ayrica bir sorun...hangisinde samimi ve kendi görüsü anlatiliyor ayri bir tartisma doguruyor. Sahabe mevzuunda Hüdavendigar kardesimin ilk paylasimini okumani tavsiye ederim. Görülüyorki onu bile okumadan iki gündür tartisiyoruz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|