|
|
#61 |
|
Böleleri deli ediyo insanı ya la kendileri değilmiydi gerekirse 4 yıl yemin etmeyiz diyen neymiş haberal balbay içeriden çıkartılacak diye metin imzalanmış bu kadarmı okuma özrlü olunur öle bişey geçiyo sanki metinde
bide onları savunuyo daha neyle suçlandıklarını bilmiyo arkadaşı ii dolduruşa getirmişler valla Herkes görüyo yani kim tükürdüğünü yaladı tıpış tıpış yemin ettiler ara seçimi göze alamadılar tabi hepten kaybedeceklerini biliyolar bari edelim dediler Facebook sayfasındaki bi yoruma göz atalım bakalım ![]() ![]() (yemin olmamalıydı tükürdüklerini yalayacaklar sözü doğru çıktı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
O nedir ?
Bozuk olan dna ları mı ![]() |
|
|
|
|
#63 |
|
Bugün bir büfeden soda alırken gördüm azdaha sodamdan oluyordum: Şaşkınlıktan değil ama
nede olsa cehapenin tükürdüğünü yalamak gibi bir alışkanlı edindiği hepimizce mâlum, kendi kendime dedim acaba yemin töreninin tekrarınını mı gösteriyorlar, kimin yemin ettiğini görmeye çalışırken oluyordum sodamdan ![]() |
|
|
|
|
#64 |
|
tükürdüklerini böyle yalarlar işte
başbakanımız öyle dediğinde bazıları tepki göstermişti aldılar cevaplarını |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Bakalım bundan sonra ne yapacaklar..Başka neleri yapamayacaklar daha doğrusu..
Keşke yemin etmeselerdi büyük hezimet oldu..Sevenleri ve sempatizanlarını yasa boğdular oysa nasılda destek veriyorlardı kasıla kasıla... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|