apoyu asmak olmaz,apoyu asmak fena olur.aponun ölmesini herkes ister,hatta türlü fantazilerle öldürmek daha güzel olur mesela 10 tane travestinin tecavüzüyle öldürülmesi benim çok hoşuma gider.İsmini cismini hiç bilmediğimiz komutanlık düzeyinde pkk da görev yapmış kişilerden dahi inanılmaz bilgiler alınıyor.Kimileri teslim olup devlet adına çalıştığı bile oldu,şimdi varmı bilmiyorum ama 90 larda baya baya gerçekleşmiş bunlar.
apoya yapılacak belli,besliceksin ama konuşturacaksın,konuşmayacak avukatlarına,devlete konuşacak.Tabi bilmediğimiz belkide hiç bilmeyeceğimiz dünya kadar hadise gelişmiştir,konuşmuştur,ama dışarıya sesini iletmesini kesip her şeyi öğreneceksin ki faydası olsun.
Şuan ki konumunda itiraflarda bulunsa dahi zerre faydası yok çünkü dışarıya istediği gibi herşeyi iletebiliyor.
Müslüman olsa sürekli şükür ederdi eminim sonuçta şuan daha güvende,ölüm kaygısı yok.
Geçen kim demişti hatırlamıyorum,kandildekilerde yakalansa imralıya atılsa pkk yönetimi toplanmış olur diye. Tutukluluğunu devlet gözden geçirmesi lazım.
|