|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Fatih Sultan Muhammed Han'ın peygamber övgüsüne mazhar olduğunun yalan olduğunu tarih profesörlerinin hepsi söylüyor. Bu hadisi bende biraz araştırdım sordum soruşturdum uydurma olduğunu söylediler. Kardeş katliamının bence gerekçesi olamaz. Yani benim vicdanım kabul etmez. Rabbim Sultan Fatih Han'ın günahlarını affetsin. Çünkü İslama büyük hizmetleri olan bir padişahtı.
![]() Konu Özgür Çağrı tarafından (08-12-2011 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bu hadisin gerçek olmadığı, daha İstanbul fethedilmeden söyleniyordu. Amaç, İstanbul'a olan Müslüman saldırılarının önünü kesmekti. Bugünkü amaç ise Peygamberimizin geleceği apaçık gösteren bir hadisini yok etmek, Osmanlı'nın, Fatih'in şerefine leke sürmektir. Şu konuyu okumanı tavsiye ederim; http://www.milligazete.com.tr/makale...rdu-164915.htm Bu arada padişahlar haşa peygamber değildir. Ülkenin tek gücü. Mutlaka küçük ve büyük hatalar yapmış olabilirler. Fatih'in fermanını yanlış yorumlamış olabilirler. Bunun hesabını Hak katında vereceklerdir. Belki biz o dönemde öyle büyük bir gücü elimizde tutuyor olsaydık, bizler de mutlaka hatalar yapardık. Bugün sıradan diyebileceğimiz insanlar olarak hatalar yapmıyor muyuz? Bunu şu nedenle yazıyorum. Ergen olmamış bir çocuğu, bir bebeği öldürmek asla hoş görülemez. O bebek ister saltanat varisi olsun, isterse firevun bebeği. Ergen olmayan herkes Hak katında Müslüman ve masumdur. Ona karşı bir ölüm hükmü uygulanamaz. Hz. Muhammed (s.a.v.) gibi bir peygamberin ümmeti bunu yapmamalı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ayrıca ben büyüklere sordum onlarda o rivayetin çok şüpheli olduğu görüşünde. diğer yazdıklarının hepsine katılıyorum abi. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
her devirde itibar edilen hadisleri son yüzyılda bir kaç fırlama çıkıp inkar eder ya o beni bitiriyor işte.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
hadis işinin cılkını çıkartan bu din mafyalarıdır. Her bulduğuna hadis diyen peygamberimize iftira atıp onun söylemediğini söylemiş gibi yapanlar cehennemde koltuklarını hazırlıyorlar. onun için oldukça hassasız ve din mafyalarına meydanı bırakmayız. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Herkesin bildiği ve dünden bugüne hep bir ağızdan söylediği şeylerin çoğu yanlış. Fakat bir iki kendine hoca veya profesör diyen kişilerin söyledikleri mi doğru? Biz bunca doğruyu bırakıp onların sözüne mi itibar edelim? Bu kadar insan bunları yanlıs biliyor da onlar mı doğru biliyor? Allah (C.C) evvela bizlerin günahını affetsin. O evliya diyebileceğimiz kişilerin varsa günahı zaten inşaAllah affedilir O'nun tarafından.Bu yuzden O yüce insanların günahıyla değil de kendi günahımız ile ilgilenip bunun için dua edersek daha iyi olur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|