|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() haci ben onu, bunu bilmem ben hocanin sohbetlerini zevkle dinliyorum az cok dogruyla, yanlisi ayirt edebilecek durumdayim ve öyle absürd bir söylem görmedim.. tamam hoca heyacanli, hararetli, bazen maksadini hatta haddini asiyor ama bana göre Allah rizasini gözetiyor ve benim icin bu cok önemli bir referansdir..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |||
![]()
valla abi sen bu sohbeti dinleyip inanıyorsan bunca yıl okumana yazık vallahi derim bende. din mafyası müslümanları öyle uyuşturuyor ki gerçekleri görüp ayağa kalkmaları için Kur'an'a dönmeleri için ne kadar gayret sarfedersek o kadar iyi. zaten ben fazla konuşmuyorum görüyorsun . görüntüleri konuşturuyorum. dokanıyorsa müritlere yapacak bir şey yok .. |
||||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Basini secdeden kaldirmayip kurani kerimin yarisini reddenler var bu ayrimi yapmak kolay degil hocamiz her sohbetinde buna deginiyor yillardir anlatmaya calistigim bu onemli seyleri ele aliyor hocam temel imani meseleleri Namazdan once oructan once evvela insan bunlari bilecek diyor hocam |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gecen birisi diyor ki bu devirde kisas mi olur kuran ayetleri cagimizin gunumuzun ihtiyaclarina cevap vermiyor 1400 yil oncesinde kaldi diyor
E bu sozde israr eden kafir olur bunu destekleyen de kafir olur sen yaradandan iyi mi bileceksin ? İsvicre medeni kanunu Allahin emrinden daha gecerli olacak ha? Olunce de isvicre kanunundan sorarlar sana merak etme cubbeli Ahmet hoca yapmayin etmeyin imaninizi elinizle kalbinizden sokup atmayiniz diyor kotu mu yapiyor sizce para almiyor pul almiyor ? Elestiren arkadaslar haydi cevap |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
sevap dağıtırmı oldular artık ? evet hoca diyor ki aslında önce bana dönecekler önce iyice uyuşacaklar ben ne dersem kafa sallayacaklar . hocalarının sözünden çıkmayacaklar namaz sonra geliyor tabi. önce bir tam mürit olacan hoca ne derse he diyecen tabi.. Allah korusun . Anlamıyorum bu insanları gerçekten gerçekleri görmelerine rağmen neden hala inanmak istemiyorlar. okumuş yazmış insanlar etrafımda görüyorum adam tıp bitirmiş diyor ben karımı çöp atmaya bile çıkarmam sesi bile haramdır başkası için ! bu nasıl bir kafadır ya ? |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Furkan kardesim dini meselelerde ayet veya hadis olmadan yorum yapilmaz evet peygamberimiz bir hadisinde oyle buyuruyor sohbet dinleyen vaaz dinleyen arsin altinda benimle beraber olacak kiyametin siddetinden korkusundan emin olacak diyor islam alimleri de bunu nafile ibadetle omrunu geciren bir adam bu seviyeye ulasamaz diye yorumluyor adam karisini disari salmiyorsa o kendi derdi tabi bizi baglamaz kimsenin kimseyi uyusturma gibi bir derdi yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
bir sohbet dinleyen 40 yıllık nafile namaz sevabı hesabıda yapmışlar vaaz dinleyen arşın altında peygamber efendimizle beraber olacak yani peki zekeriya beyaz yaşar nuri falan bu kıstasa giriyor mu ? |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() E hocadan hocaya da fark var tabi furkan atip tutan bir hocanin da sohbeti dinlenmez
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|