Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2011, 03:58   #1
Kullanıcı Adı
havace
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş eleştiri yaparken elinde belgen kanıtın vs. birşeylerin varsa ortaya koyarsın gerekli mercilere ulaştırırsın burası bir siyasi forumdur. sızlanma yeri değildir..
belliki siz Fatma Şahin'den kuyruk acınınz var..
uslubunuzda hoş değil. hiç bir görevliye böyle davranamazsınız..
Ak parti kadroları beğensenizde beğenmesenizde bu ülkeye çok güzel hizmetler katmıştır.
bakın benim bu kadını sevmeme sebebimi az çok beyan etmeye çalıştım bunlar zaten gündemde olan konular.. kuyruk acım neden olsun ki şahsen tanımam etmem ... Kadrolarla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum ... mavera denen zatı kollamaya yada ona destek vermeye çalışmadığınızı umarak bu kadından hoşlanmama sebeplerimden bazılarını yazayım...

1- evlerde düğme sistemi kuracakmış kadın bir basacakmış düğmeye ekipler oraya ... ya devletin başka işimi yok çatır çatır asker polis şehit ediliyor ... ayrıca benim paramı nasıl harcarsın böyle şeylere ... her eve polis gelecek sabahlara kadar nöbet bekleyecek bu polislerin işimi yok başka ...

2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...

3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?

4- benim bildiğim karısı tarafından çocuğu teslim edilmeyen mağdur olan kişi var bu adamın hakkı ne olacak ...

aman sen eleştirme demek kolay , ama eleştirilerinde bir sebebi olduğunu bilmek gerek...

havace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-14-2011, 04:07   #2
Kullanıcı Adı
onurcan
Alıntı:
havace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın benim bu kadını sevmeme sebebimi az çok beyan etmeye çalıştım bunlar zaten gündemde olan konular.. kuyruk acım neden olsun ki şahsen tanımam etmem ... Kadrolarla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum ... mavera denen zatı kollamaya yada ona destek vermeye çalışmadığınızı umarak bu kadından hoşlanmama sebeplerimden bazılarını yazayım...

1- evlerde düğme sistemi kuracakmış kadın bir basacakmış düğmeye ekipler oraya ... ya devletin başka işimi yok çatır çatır asker polis şehit ediliyor ... ayrıca benim paramı nasıl harcarsın böyle şeylere ... her eve polis gelecek sabahlara kadar nöbet bekleyecek bu polislerin işimi yok başka ...

2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...

3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?

4- benim bildiğim karısı tarafından çocuğu teslim edilmeyen mağdur olan kişi var bu adamın hakkı ne olacak ...

aman sen eleştirme demek kolay , ama eleştirilerinde bir sebebi olduğunu bilmek gerek...
bakın güzel güzel tartışabiliyoruz..
bu konuda görüşleri olan yazar...
sakin bir şekilde..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2011, 04:07   #3
Kullanıcı Adı
CeVHeR
[QUOTE=havace;933622]

[QUOTE]

Güldüm
Alt 08-14-2011, 04:12   #4
Kullanıcı Adı
havace
[QUOTE=CeVHeR;933637][QUOTE=havace;933622]

Alıntı:

Güldüm
sen güldün ama az daha cinayet çıkıyordu bu meseleden ... iki kişi hastahanelik oldu ... bence düşünmelisin !!!
Alt 08-14-2011, 04:16   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
[QUOTE=havace;933651][QUOTE=CeVHeR;933637]
Alıntı:

sen güldün ama az daha cinayet çıkıyordu bu meseleden ... iki kişi hastahanelik oldu ... bence düşünmelisin !!!

Düşündüm ve yine güldüm...
Alt 08-14-2011, 04:24   #6
Kullanıcı Adı
havace
[QUOTE=CeVHeR;933665][QUOTE=havace;933651]
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Düşündüm ve yine güldüm...
Yarın bir çocuğun olurda aynı duruma düşersen aynaya bakar gülersin yine olurmu ?
Alt 08-14-2011, 04:27   #7
Kullanıcı Adı
CeVHeR
[QUOTE=havace;933678][QUOTE=CeVHeR;933665]
Alıntı:

Yarın bir çocuğun olurda aynı duruma düşersen aynaya bakar gülersin yine olurmu ?

Olur...
Alt 08-14-2011, 14:22   #8
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Alıntı:

ahaha bence arkadaş haklı,şiddet görenin haklarının korundugu gibi şiddet uygulayanında haklarının korunması lazım
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)