|
![]() |
#1 |
![]() islam dini gelmeden önce kadına gereksiz hatta insan değil nazarıyla bakılıyordu ne olabilir bu varlık diye tartışılıyordu
![]() biz bilmiyoruz ama hala böyle bakan, cahilliği hat safhada yaşayan o kadar çok insan varki... kadın kolları feministlik ürünü bir oluşum değil... böyle olsaydı haklı olurdunuz.. bu toplumda ve her toplumda, kendini geri planda hisseden, belki kendini ispatlamak isteyen, böyle sosyal oluşumlara ihtiyacı olan kadınların böyle bir ayrıma, ön plana ihtiyacı var ... fıtraten korunmaya ihtiyacı olan kadınların toplumdada bu vesilelerle korunması gerekli diye düşünüyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Hanımların, korunulmaları gerektiğini ben de düşünüyorum. Yazım da o yönde bir yazı. Belki tam ifade edemedim. Ben Kadın Kolları ile hanımların ön plana çıkartıldıklarını değil arka planda bırakıldıklarını düşünüyorum. Yani neden partinin bir kolundalar da tam anlamıyla yapısında değiller? Takımların altyapıları oluyor. Oradakiler de o takımın bünyesindeler ama tam olarak takımın oyuncusu değiller. Ben bu duruma benzetiyorum Kadın Kolları'nı. Konu AdaletinKılıcı tarafından (08-15-2011 Saat 07:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzen... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
hanımlar illaki kadın kollarında görev alacak diye bir konu yok... dileyen kadınlar kademe ve üst yönetime geçip görev alabilmektedirler... bu konuda detaylı bir araştırma yaparsanız sizde göreceksiniz.. kadın kollarının olması sadece teşvik amaçlıdır... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|