![]() |
#21 |
![]() sanki bugünkü olayı yargılıyorsun
Yılların olayını yargılıyorsun nerede imiş hukuk adalet zamaninda ? |
|
![]() |
![]() |
#22 | ||
![]() Alıntı:
Ben ise bunun böyle olmayabileceğini söylüyorum. Türkiye ile ABD arasında, Türkiye'den kalkıp Irak'ta sortiler yapmış olan ABD uçaklarının yalnızca askerî hedefleri ve / veya askerî tesisleri vurmaları konusunda bir anlaşma yapılmış olabilir diyorum. Alıntı:
1- ABD savaş uçaklarının Iraklı Müslümanların üzerlerine sortiler yaparak onların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'ye, eğer o sortiler yapıldıkları zamanlardan sonraki seçimler olan; 28 Mart 2004, 22 Temmuz 2007, 29 Mart 2009 ve 12 Haziran 2011 seçimlerinden birinde veya birden fazlasında oy verdiysen, Iraklı Müslümanların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'ye oy verdiğin için hiç mi vicdanın sızlamadı, hiç mi miden bulanmadı? 2- ABD savaş uçaklarının Iraklı Müslümanların üzerlerine sortiler yaparak onların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'nin, forumlarından biri olan AK Parti Forum'da bulunup, Iraklı Müslümanların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'nin, bir forumunda paylaşımlarda bulunmaktan dolayı hiç mi vicdanın sızlamıyor, hiç mi miden bulanmıyor? Konu Cihannur tarafından (09-05-2011 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bu video çok şey anlatıyor... konuşan abimiz Şuan tutuklu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
![]() Müslüman Türk ağzıyla konuşurum. Amerikan ağzıyla konuşmam. Amerikan ağzıyla konuşmayacak bir insan olduğumun delillerinden ikisi, bu forumda daha önce Protesto bölümünde, "Silahsız Usame Bin Ladin'i Teslim Almayıp Öldüren Katil Amerika'yı Protesto Ediyorum" başlığıyla açmış olduğum konuda yazmış olduğum iki mesajımdır. O iki mesajımı buraya alıntılamak isterim: Alıntı:
Alıntı:
Amerika hakkında şu sözleri ben söylüyorum: Amerika'nın; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğu, Amerika'nın, silahsız Usame bin Ladin'i teslim alamayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olduğu, Amerika'nın zalim ve katil olduğu, Amerika'nın zalimlik ve katillik yaptığı, Amerika'nın; kâfir, zalim ve katil olduğu. Ve mesajlarımın bir yerinde: "Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum." diyorum. Yani Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu sadece normal olarak söylemekle kalmadığımı, Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırdığımı vurguluyorum. Yukarıda yazmış olduklarım, Amerikan ağzıyla konuşmayacak bir insan olduğumu kesin olarak kanıtlamaktadır. AK Parti Forum'da Amerika'yı eleştirdiğim ve kınadığım mesajlarım sadece bunlar değildir. Forumumuzda, Amerika'nın kötülüklerini ve zalimliklerini eleştiren ve kınayan başka mesajlarım da vardır. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Konuyu paylaşan kardeşimizden de, yazıyı yazan Mehmet göktaş hocamızdan da Allah razı olsun, çok güzel anlatmış..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Yukarıdaki bu mesajımdan da anlaşılacağı gibi, forumumuzda üslubun nezihliğine dikkat edilmesini istiyorum ve kendi üslubumun da nezih olmasına özen gösteriyorum. Son zamanlarda tahminimce üç konudaki yorumlarım seni rahatsız etti. O konulardaki yorumlarımın mide bulandırıcı bir tarafı yoktur. Sorun benim o yorumlarımda değil, ya senin benim yorumlarımı algılayışında, ya da senin anlayışın dünyandadır. 1- Türkiye Hizbullahı'nın terörist örgüt olduğu meselesi... Bu konudaki yorumum seni rahatsız etmiş olabilir. Türkiye Hizbullahı'nın terörist bir örgüt olup olmadığına ben karar vermiyorum ki! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne göre, Türkiye Hizbullahı terörist bir örgüt olarak nitelendiriliyor bildiğim kadarıyla. O konudaki yorumumla bu durumun tespitini yapıyorum ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin terörist bir örgüt olarak kabul ettiği Türkiye Hizbullahı'nın üyelerinden özür dilemesinin mümkün olmadığını vurguluyorum. Bu konudaki yorumlarımda mide bulandıracak herhangi bir şey söz konusu değildir. 2- Lübnan Hizbullahı'nın Suriye'deki yönetime asker desteği sağlayarak Suriye'nin Müslüman halkına müdahale edeceği iddiası meselesi... Bu konudaki yorumlarımda da Lübnan Hizbullahı'nı direkt olarak suçlamıyorum ve Lübnan Hizbullahı'nın bazı askerlerinin Suriye Ordusu'na destek için Suriye'ye geçecekleri şeklindeki haber doğruysa diye ihtiyat payı bırakarak yorum yapıyorum. Şii Lübnan Hizbullahı'nın Suriye'nin Nusayri yönetimiyle iş birliği yaparak Suriye'deki Sünni halkı katletmesi mezhepçilik yapması anlamına gelir. Lübnan Hizbullahı'nın böyle bir şey yapmasına karşı olduğumu, eğer haberdeki iddialar doğruysa Lübnan Hizbullahı'nın bu yanlışından vazgeçmesini, Suriye'deki diktatörlükle iş birliği yapıp Müslüman Suriye halkının katledilmesine ortak olmamasını söylüyorum. Bu konudaki yorumlarımın ana fikri, Suriye'deki Müslümanların katledilmemesidir. Bu konudaki yorumlarımda da mide bulandıracak herhangi bir şey söz konusu değildir. 3- ABD uçaklarının Türkiye'den Irak'a yaptıkları sortilerle Irak halkını mı yoksa Irak'ın askerî hedeflerini mi vurdukları meselesi... Bu konuda yer alan daha önceki mesajlarımda açıkladığım gibi, Türkiye'den kalkıp Irak'a sortilerden bulunan ABD uçaklarının sivil hedefleri değil, askerî hedefleri vurmak için sortiler yaptıklarını tahmin ediyorum. Böyle olmuşssa da eğer elbette bunu da onaylamıyorum; ama bunun Müslüman Irak halkının bombalanmasına göre daha az kötü olduğunu vurguluyorum. ABD'nin Irak'a yapmış olduğu müdahaleye başından sonuna kadar karşıydım. Irak'a yapılmış olan kara harekâtına da hava harekâtına da karşıydım. Irak'taki diktatörlüğü yıkmak için silahlı dış müdahale olmamalıydı ve masum insanlar ölmemeliydiler. Diktatörler kendi halklarını öldürmeye başlarlarsa onlara dış müdahale yapılabilir. Libya'da olduğu gibi ve Suriye'de olması gerektiği gibi vb. Irak eski Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'in diktatörlüğündeki yönetim kendi halkını öldürür bir durumuda değilken Irak'a müdahale yapıldı ve Irak'ta maalesef yüz binlerce Müslümanın ölmesine sebebiyet verildi. Bu konuda daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan ve yukarıdaki açıklamalarımdan da net olarak anlaşılacağı gibi, bu konudaki yorumlarımda da mide bulandıracak herhangi bir şey söz konusu değildir. Konu Cihannur tarafından (09-08-2011 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|