![]() |
#11 |
![]() Nasıl tırstım titriyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() oyyy may gattt
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ineğin kıçına kaş göz çizsem bu kadından daha güzel olur
![]() recep ivedik 1 de, başroldeki kızın annesi recep ivedik için "maymundan beş dakika sonra doğmuş" demişti. aynı sözü bu zırto içinde kullabiliriz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ula ne yapacağuk şimdi ? :D
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Oww çok korktum lan :D hahaha
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Var mı böyle bir şaçmalık yaa, BDP'yi temsil eden bağımsızlar 2.500.000 civarında oy aldılar ve BDP, 20.000.000 Kürt halkı adına konuştuğunu iddia ediyor. 5.500.000 civarında oy almış olan MHP de 50.000.000 Türk halkı adına konuşsun mümkün mü? Ben bir Türküm ve MHP'ye kendimi uzak bulurum ve MHP'nin benim adıma konuşmasını kabul etmem. BDP'li Kürtçü faşistler Zerdüşt Kürtlerin adına konuşabilirler belki; ama dindar Kürtlerin adına konuşamazlar.
Konu Cihannur tarafından (09-26-2011 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() yusuf yusuf çekiyoruz beyler...
tir tir titriyoruz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() İzmir i bilerek seçmişler,kasıt var bu işte.
Biliyorlar İzmir de yaşayanlar milliyetçi vatansever demeyim de,orada mala yatan belli başlı gruplar var,bu yüzden izmiri seçtiler. İstiyorlar ki ulusalcımı,türkçümü,milliyetçimi,ne bok belli olmayan kesimin kendilerine karşı yürüsün olay çıkarsın.Yürüyüşte olmuş bile. kemalist geçinene sözde vatansever bazı malların söylediği laflar var ''şehir yapılanmasına bir şey yapılmıyor'' diye,bunların görevi ergenekon gibi terör örgütünü beslemek,gizliden de bdpyi beslemek,halkı kandırmak. Diğer yandan bdp zaten tutuklamaları protesto ediyor.İkisi bir araya gelince zıt gibi görünsede aslında biribirini besliyorlar. Ayrıca,bu kaşere neden Türkçe konuşuyor ? Konu Hüdaverdi tarafından (09-26-2011 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Yüce Allah (c.c.) insanları, dünyadaki bütün varlıklardan daha üstün bir şekilde, şerefli bir ilahi ruhla, yeryüzünün halifesi olarak yaratır.
Hal böyleyken ne acıdır ki Sabahat Tuncel, kendini dışkı yiyen domuzdan bile daha şerefsiz, daha çirkin bir hale getirmiş. Bu kadını ancak cehennem ateşi paklar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|