![]() |
#21 |
![]() Arkadaşlar sakin olun heyecanlanmayın korkmayın,biliyorum çok korktunuz çünkü
![]() ![]() Artık her yerde bunu söylüyorum. Onca sivilin hayatını kaybetmesi sonrası, bunlara oy veren kürtlerin kendi gururlarını, vicdanlarını ve beyinlerinin ne derece çalıştığını sorgulamaları gerek. O kapasite de yoksa, o insanların tüm ahlaki ve inanç değerleri yok olmuş, bitmiş demektir. Bu kadının bu şekilde çemkirmesi veya yaşanan son olaylar aslında pkk'nın güçlendiği değil, kaybetmeye doğru yol aldıklarının bir göstergesidir. Yoksa geçmiş zamanlarda pkk nın bu sekilde akılsızca, kuralsızca hareket etmediğini biliyorduk. Önce o kız kardeşlerimize silah sıkıp hayatlarını kaybetmelerine sebep olup sonra özür diliyoruz demeleri, bunların son çırpınışları olduğunu en açık şekilde gösterir. Şuan onlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Üstad bu ingilizce kelime Allah'la alay etme manasına gelir.. Yani açılımı: "O Aman Allah'ım!." değil..
"O Allah mı ?!.."dır. Şaşkınlık ifade eder ve Allah'ı küçümsemek için ateistler tarafından ingilizceye sokuşturulmuştur. Dindar Hrıstiyanlar asla bu cümleyi kullanmazlar. Bu konuya duyarlılığınızı rica edeceğim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() Bak orjinali böyle yazılıyor Oh my God Oh:Aman My:Benim Got:Allah Şimdi türkçesini okuyunca "Aman Allah'ım" oluyor... Yani sizin dediğiniz gibi Allah'ı küçümseyecek bir şey... İngilizceye ataistler tarafından sokulmasıda biraz zorlama olmuş..Kaynak yanlış sanırım ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Ona bakarsan Bye,Bye da "Seni Papa babaya emanet ediyorum" demek
![]() İngilizce'de bulamazsın manevi manası bu imiş adamlar bazı kelimelere anlamlar yüklemiş ne kadar doğrudur tartışılır ama olur mu olur tıpkı "Alo" kelimesin de gizli yatan aşk destanı gibi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() kuçuları salsalardı üstlerine it dövüşü izleseydik :p
|