![]() |
#31 |
![]() ortada espiri göremedigim icin anlayis farkliligida yok.. kimse kusura bakmasin espiri adi altinda bazi degerlerimizinde böyle hafife alinmasi, alaya alinmasi asimilasyona neden olur..
yok erkek erkege bazi espiriler olur ama sinirlari vardir ama böyle genele acik ortamlarda dikkatli olmaliyiz.. unutmayalim ki basbakanimizida doguran bir Türk anasidir ve basbakanimizin ona vefasi ortadadir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Sen ortada espri göremiyor olabilirsin; ama ben ortada espri görüyorum. Paylaştığım videoda hiçbir değerimizin hafife alınması söz konusu değildir. Eğer öyle olsaydı bu videoyu paylaşmazdım veya videoyu paylaştıktan sonra bazı değerlerimizin hafife alındığı kanaatine varsaydım, paylaştığım bu videoyu kaldırır veya videonun kaldırılmasını talep ederdim. Basit bir misalle bu videonun ve videodaki olayın niye hakaret değil de espri olduğunu sana açıklayayım: Şimdi birisi samimi bir arkadaşına; gülümseyerek, yumuşak bir ses tonuyla ve sırtını sıvazlayarak, "Niye böyle yaptın ulen?" derse, o kişinin o samimi arkadaşı da işin espri olduğunu anlayarak karşıdaki kişiye tatlılıkla cevap verecektir büyük ihtimalle. Aynı kişi eğer o samimi arkadaşına; kaşlarını çatmış, sert ve yüksek perdeden bir ses tonuyla ve yumruklarını sıkmış vaziyette aynı cümleyi söylerse yani, "Niye böyle yaptın ulen?" derse, bu durumda onun o samimi arkadaşı da işin ciddi olduğunu anlayacak ve muhtemelen benzer sertlikte bir karşılıkla arkadaşına cevap verecektir. Yukarıdaki misalden görüldüğü gibi aynı cümlenin biri espriyken ve normal karşılanırken, diğeri ise sonu kavgaya varabilecek kadar ciddi bir sözdür. Espriyle ciddi olan arasındaki fark yukarıdaki misaldeki gibidir. Konu Cihannur tarafından (10-17-2011 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() ortada türk kadinini asagilayan ve türk erkeklerinin cinsellige önem verdigini ve rus kadinlarininda cinsel obje oldugunu anlatan bir görüntü yok!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Ya son sayfayı okumadım ama,
Malum videoda ülkem hanımlarını küçültücü, erkeğin tek derdinin cinsellik olduğunu, Rus kadınlarının daha üstün olduğunu belirten bir görüntü var(aynen Mavera abinin söylediği gibi) Tamamen materyalist düşünceyle hazırlanmış bir animasyon... Ayrıca başbakanımızın da yaptığı "3 çocuk söylemi"nde çaresizliğe düştüğü görüntüsü var... |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Yahu arkadaş espri işte espri. Gül, geç. Eğer bir yerde, "Türk kadınları dırdırcıdır. Türk çocukları da; devamlı ciyaklayan, hiperaktif, psikopat çocuklardır." diye ciddi ciddi bir görsel medya veya yazılı metin olsaydı onu paylaşmazdım. Çünkü böyle bir ciddi yazıda Türk kadınlarına ve Türk çocuklarına hakaret söz konusudur. Ama paylaştığım videodaki durum tamamen espriden ibarettir. Bazı kadınlardaki dırdırın ve bazı çocuklardaki yaramazlığın abartılarak ve Rus kadınlarının güzelliklerine de vurgu yapılarak, Başbakanımızın her aile en az 3 çocuk sahibi olmalı önerisi böyle bir espriyle anlatılmış. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() ama espiri yok ortada yok ortada espiri varsa senin espiri anlayaisin cok kit.. su videoda güldügün yerleri söylede bizde gülelim..
madem onlari espiri dille anlatilacak daha zeki, özgün birseyler yapilabilirdi bu yapilan vasat, kalitesiz ve fazlasiyla gereksiz bir espiridir ki bana göre ortada espiri bile yok.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() İsrailin birbirimize düşürme oyunlarından birtanesi bu slayt !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() puhaha...
mavera ile cihannur yine tartışmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |