Sistemi eleştirip karakolların yapısını eleştirmemek çelişkili olmuyor mu ? Evladın İzmir de 15 ay boku bokuna mı askerlik yapsın ? Yoksa terörün olduğu yer olan güney doğuda mı yapsın ?
Oradaki asker oranın halkı iin değil,İstanbulda oturan içinde askerlik yapıyor.İyi anasını satayım askeri çekelim bölge pkk ya kalsın insanlara iyice baskı uygulasın daha fazla eleman toplasın bu mudur istenilen ?
fransadan konuşmak kolay,fransada da yapılanmalar var,eminim fransada da yürüyorlardır,sen karşılarına çıkabiliyor musun ? Hiç bir ilde semte pkklılara karşı halkın durması gerekdtiğini söylemek yazmak bebek işi,sonucu ise ülkenin asını bellemeye yönelik bunu görmek için Yemen'e bak,Suriye ye bakman yeterli.2 toplumun karşı karşıya gelmesi demek siyasetinde,askeriyeninde,polisinde çöktüğü anlamına gelir,ülke tamamen bataklık haline gelir.
Ha vatandaşa görev düşer,bu görevde askere,polise hükümete güvenmektir,güvenmiyorsa bile bunu anırarak dile getirmeden yapmalıdır aksi halde polise devlete askere düşman olan pkkdan farkı zaten kalmaz.
İyi anasını satayım sonuç ne olursa olsun diyip eve karı kız atıp alem yapayım zinanın dibini kazıyayım,cehennem ne ki di mi ? Sonuç ne olursa olsun sonuçta ? Dile kolay bunlar,günahın dibi boylamak nasıl tatlıysa büyük zevk veriyorsa,'sonucu ne olursa olsun' diyip halkı ayaklandırmaya çalışmanın da zerre farkı yok.Sanki pkk TBMM yi ele geçirip bayrak çekmiş gibi davranılmamalı,daha öncede verildi şehit yine verildi sonrasında yine verilecek.Sapanla mücadele yok burada boku bokuna şehit verilmiyor farkındaysan,bunca yılda hiç bir şey elde edemediler yine edemeyecekler önemli olan bu.Dediğim gibi güvenlik baımından,istihbarat bakımından eleştiri yapılır bu haktır,ama 'haydii ayaklanalım' demek akılsızlıktan öte değil.
Kardesim sen dalip gitmisin konuyu baya bir dagitmisin.Isyan,ayaklanma,zina su bu fln filan.Biraz sakin ol nefes al,nefsini cikar ;).Kimsenin ne askere nede polise dusman oldugu var.Ben sadece mevcut sistemin elden gecirilip,gunumuz sartlarinda terorle mucadeleye uygun getirilmesini talep ediyorum(Kanun,yasa,techizat,profesyonel ordu,...aklina ne gelirse sen doldur).Bir operasyon emri icin hiyerarsik duzen diye 40 yerden izin beklenilmesin diyorum.diyorumda diyorum.Ayrica oradaki halk halinden memnun ki sesleri cikmiyor.Kim kime baski uyguluyor acaba?Admalar devlet icinde devlet olmus alan razi,veren razi bizde derde dusmusuz soyle boyle.Hepsi laf.Eger memnun degillerse hallerinden birlik olup pkk ya karsi koyarlar.Canlari pahasina.Eger gercekten oyle Turkiye vatandasi ise yapsinlarda gorelim.dokulsun yuzbinler meydana Diyarbakir'da,Mardin'de,Tunceli'de,Bingol'de,Bitli s'te terore karsi.Birlik ve beraberlik icin.Ak parti hukumetimiz yeterince degeride verdi,destegide.Sonuc husran. Napalim ofkelenmek icin Ankara'ya bayrak asmalarini mi bekleyelim senin deyisine gore.Hem karakol mevzunda herkesin bir serzenisi var.Hukumetteki bakanlardan bile.Ayrica ne kadar emin olabiliyorsun ki benim faaliyetlerimdenBiz burda bir avucuz ama emin ol Turkiyedeki cogu sehirden daha cesuruz o kadarini soyleyim.teferruata gerek yok.
Konu Hasan ERBEK tarafından (10-20-2011 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir..