Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-28-2011, 00:34   #35
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gurur duyda bunu bir üstünlük olarak görme kardeşim...
Peygamberimiz araptı,kuran arapça,islam arabistanda doğdu...
ama peygamberimiz arabın arap olmayana bir üstünlüğü olmadığı gibi arap olmayanında araba bir üsnlüğü olmadığını dile getiriyor...
ırkın,kanın bir üstün görme,bir farklı görme sebebi olduğunu düşünmüyorum...
Zaten bunu üstünlük görmek,
Peygamber Efendimizin, ÜSTÜNLÜK TAKVADADIR prensibini anlayamamis demektir.
Üstünlük asla...
Toplum olarak Islam'a HIZMETKAR olabilmisligin bir güzelligi...ve bu güzelligin yüreklerde olusturdugu onur kivilcimlari diyebilirim.

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok kardesim ben gurur duyuyorum türk olmakla cünkü benim atalarim O Alemlerin Rasülünün övgüsüne mazhar olmustur, istanbulu fethederek tarihi bir adim atmisdir..
eger bugün balkanlada, afrikada, asya da ve dünyanin degisik yerlerinde Müslüman mileltler varsa bunda en büyük katkida osmanlidadir ben onlarla nasil övünmeyim..
Üstadim,
bu diyarda,
yüregimde, bahsettigin o duygular olmasaydi,
Hazreti Fatih'i sevenlerin degil, sövenlerin cephesinde olurdum süphesiz.
Bu minvalden yola cikarsak,
insanin aidiyet ve kültürel !milliyetcilige! ( özellikle belirtelim, irk anlaminda degil...) ne denli ihtiyaci oldugunu, sizin ve bizim gibileri daha iyi anlayabilir...cünkü buna, okyanusun ortasinda rotasini kaybetmemenin telasiyla seyir halinde bulunan bir gemi misali, özellikle ihtiyacimiz oldugu icindir.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)