Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-15-2011, 23:45   #11
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hee sürü piskolojisi biz bir sürüyüz Benim yorumuma benzer yorum yazan başka koyun var mı la forumda ? Parmak kaldırsın alnından öpücem
Hatta ben tek takılan koyunum biliyor musun ? Bak öğrenmiş oldun kuzum.
'Bizde biliyoruz' diyerek demek ki sende sürünün içindesin
Hem biliyorum diyeceksin hem de başbaknın sözünü hatırlatacaksın,itiraf et akıllı bıdık o yorumun vicdani red çıkmış izlenimini veriyor.

Bu kadar hassas gündem diye bir şey yok,gündem hep hassas değişmez bu,olaylar konular konuşulmayacak ele alınmayacakta rafta mı kalacak ? Yavaş bile ilerleniyor.
Koyun olmayı o kadar çoook benimsemişsinki, her yorumu bu noktaya bağlaman çok ironik. Sürü psikolojisindeki kastım özgün fikirleriinden sıyrılman, bir güruha namzet olmandır.

Aynı zamanda kullanmış olduğum söz, başbakana ait değil hatırladığım kadarıyla, Ali Babacan söylemişti kullanmış olduğum sözü. Gündeme getirilmesi diyorum, bu vicdani red uygulmasını çıkmış olduğu izlenimi veriyor.

Her dönem hassas, geç bile kalındı diye yorumlara ise sadece gülerim. Birilerinin hoşuna gidecek uygulamaları, ülkenin genel durumuna göze almadan gündeme getirmek ve tartışmaya açmak.

Yok Başbakan şunu demiş, Kılıçdaroğlu bu demiş. Çok da umrumda. Kılıçdaroğlu'nun saçma sapan askerlik teorisini, vatanımızı kim koruyacak diye çürütenler, bugün bu öneriyi getirmiyor mu ? Kimin dudaklarına öpücükler konduruyorsunuz. Sanki uygulama Türkiye'deki askerlik kıskacından çıkamayan biçare gençler için gündeme getirildi.

Türkçe, ''Nereye çekersen çek oraya gider'' bir tilki kurnazlığında ibaret olan bu oyunu yorumlarını okuduğum kadarıyla gördüm. Bu tilki kurnazlıkları ile konunun menbağını dağıtıcaksan hiç cevap verme yorumlarıma. Sirkteki cambaz figüründen kurtul.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)