|
![]() |
#1 |
![]() 1-15:30
2-sadullah 3-yaş 23 burç balık 4-yok 5-ben aşkın ALLahtan geldiğine inanırım oldum 6-hiç biri dimes şıra en güzeli ![]() 8-bi rakam takıntım yok 9-her türü severim dinlendiği ortama göre ve duygularına göre değişir 10-kır papatyası ondan güzelimi var 11-saygısızca edilen sohbetler 12-sıyah kırmızı 13-olabileceğim birçok sey var bu konuda şanslıyım bu yüzden bekliyorum Allah yolumuzu nasıl çizdiyse 14-tabi içinde Allah aşkı bulunmayan hiç bişey sevemez 15-tekim 16-GALATASARAY 17-haksızlığa asla dayanamam en nefret etiğim 18-burda yazarsam buraya sığmaz yazmadıklarım görürse laf eder boş ver ![]() 19-memleketimde üni okumak isterdim uzakta dah zor 20-okula geç kaldım çabuk çıkmama lazım ![]() 21-enseme dokunulması 22-istemezdim çünkü Allahın işine karışılmaz hiç öyle özenti yanlarım olmadı beğendiğim karekterli insanlar var o kadar 23-gel biraz sohbet edelim derdim heralde 24-beli birşey yok o an aklıma geleni yapıyorum 25-futbol, buz pateni 26-açık sözlüyümdür utangaçlık sayge duyduğum insanlara olur 27-bir kaç türk lehçesi biliyorum bölümümden ve hocamdan dolayı iyi öğrendim anlıyorum yazarımda pratikten dolayı konuşma yok azerice kırgızca kazakca gibi 28-böyle bi takıntımda yok 29-okul
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|