![]() |
#1 |
![]() Özgür Kudüs Platformu &`;İslam Dünyasında Diriliş ve Filistine Yansıması” konulu panel düzenleyecektir.
İslam Dünyasındaki son gelişmelerin ele alınacağı panele Ahmet Varol ve Murat Filiz konuşmacı olarak katılacaklardır. Panel 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacaktır. Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenecek panel erkeklere yönelik olacaktır. Panele tüm kardeşlerimiz davetlidir. Yer : Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Tarih : 26 Kasım 2011 Cumartesi Saat: 20.00 Adres : Oğuzhan Caddesi. No: 19 Fındıkzade - Fatih / İstanbul Telefon: 0212 533 15 55 ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şu paneller ne işe yarar bilmiyorum
![]() bu zamana kadar gitmedim bundan sonrada gitmem de herhalde... ki yarın daha önemli bi konser var... nasipse oraya gidecem.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hafta içi panel mi olur anlamıyorum kim gelecek...
dersim var o saatte benim vakıfta gelemem... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yavuzum yıkadılar la beyninizi iyicene...
la bu genç yaşınızda ne vakfı ne dersi... çıkın hayatın güzelliklerine bakın... bi kere geleceksiniz bu dünyaya... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben hayatımdan oldukça keyif alıyorum...
bir kere geldik dünyaya Allahın halifesi olarak... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yörü be ağam
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() hemide akşam sen akşam 8 de vakıfta mısın ? gelirseniz görüsünüz inş. gelemezseniz fotoları koyarım inş. bu arada ben hayatımda konsere gitmedim kapıma gelse evi terk ederim herhalde ![]() Konu Ammar tarafından (11-25-2011 Saat 04:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() la ikinizde birbirinizin aynısısınız...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() akıncıda öyle düşünüyor mu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |