![]() |
#11 |
![]() En Aktif Üye: .......Akıncı34,Beylerbeyi,Blur,bur-AK,CeVHeR,Cihan_ŞümuL,Ertuğrul ÖZGÜL ,Furkanca Bakış ,Fırat,THY,unnamed,Ammar,depare,M.Atilla ,EpiVaTeS, Cihannur,Tarantula_,serdary
En Yardımsever Üye: Ahmet Özyer En Ciddi Üye: ....... Hakan Özkan En Fanatik Üye: .......Akıncı34, En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... Akıncı34,Furkanca Bakış ,BENHUR En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... Yalçın Karaca En Komik Üye: ....... Hüdaverdi En Daimi Üye:.......Akıncı34,Hüdaverdi,Fırat,Onurcan,Furkanca Bakış ,Ak_Kelebek En Paylaşımcı Üye: ....... Ertuğrul ÖZGÜL ,BeldeiTAYYIBe , Şems-i Sabr ,Cihan_ŞümuL, M.Atilla,Cihannur,Akıncı34,Meçhul, Akbursa ( yeni bir üye ama kendisinin Komedi-Mizah bölümünde sorumlu olarak görmek isterim ) En Sevimli Üye: ....... Hüdaverdi -NUN- BeldeiTAYYIBe-LâHuTî - EpiVaTeS En Sinirli Üye: ....... Furkanca Bakış , En Heyecanlı üye: .......BENHUR En Sabırlı Üye: .......NûN En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... Saltuk Buğra Han ,LâHuTî - .::ReyyaN::. ,ibocan , Terennüm En Efendi Üye: ....... Yalçın Karaca , HaArP,[O]bjektif,Tarantula_BlueMoon En Muhalefet üye: ....... Ben ,Blur, En Bilimsel üye: ....... Şems-i Sabr En Tekrarcı üye: ....... Şu banlanıp banlanıp üye olan AKİF'i seviyorum ben kendisini ![]() En Milliyetçi üye: ....... Gönülden (senmisin beni yazan ![]() En Özgürlükçü üye: ....... Maria Puder En Aykırı üye: .......BEN ,BENHUR En iyi Yorum yapan Üye: ....... Feride-Werret - Nebiye serin - HaArP -THY- BeldeiTAYYIBe, En Kendine güvenen Üye: ....... BEN - HaArP -THY-Werret ,Blur En Anlaşılamaz üye: ....... _duygu_ -BENHUR,ALmi´, Mavera Forum enlerine beni en milliyetçi yazan üyeler En Anlaşılır üye: ....... BeldeiTAYYIBe , HaArP ,THY,Feride En Yeteneğini yansıtan üye: .......Gönülden (makale-deneme), ak sevda (Forum Üyelerinin kalemlerinden dökülenler.. ) Konu EZEL tarafından (01-07-2012 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|