Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-14-2012, 14:30   #31
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun.

hiç kimse bırak 38 kişiyi tek ferdini paraya satmaz.
Benim anlayamadığım bir kaç nokta var hadi bu vatandaş yukarıda saydığın sebeplerden hakkını arayamamış o bölgede belkide batıdan daha çok sivil toplum kuruluşu var hani şu meşhur STK'lar neden bu kadar önemli bir konuyu gündeme getirip bu vatandaşların hakkını aramamış .

Sonra bu ülkede parti örgütleri ne işe yarar AK Partinin o bölgedeki örgütü ne işe yarar böyle bir konuyu niye genel merkeze aktarıp vatandaşların hakkının verilip devletin gerekirse devlet asker el ele gidip o halktan özür dileyip vatandaşı ile barışmaz .
Daha kötüsü araştırmalarımda bu konuyu o dönemlerde Selim Sadak denen BDP muadili partinin vekilinden başka kimse mecliste gündeme getirmemiş yazıklar olsun yahu ..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 14:48   #32
Kullanıcı Adı
Ammar
bu ülkede hangisi olayda bir sakatlık yok ki ! ülkemizde ne yazık bazı yerlerde gözler kapatılır gördüğünüz üzere son katliamda medya 12 saat boyunca görmemezlikten geldi haber bile geçmedi. bilmem anlatabildim mi ?
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 15:00   #33
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
bu ülkede hangisi olayda bir sakatlık yok ki ! ülkemizde ne yazık bazı yerlerde gözler kapatılır gördüğünüz üzere son katliamda medya 12 saat boyunca görmemezlikten geldi haber bile geçmedi. bilmem anlatabildim mi ?
Bakalım öylemi bir araştırayım .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 15:03   #34
Kullanıcı Adı
Ammar
araştır bak mehmet altan'ında bi yazısı vardı bu konu ile ilgili bakabilirsin
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 17:28   #35
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
bundan aşağı yanın kalmadı ki ?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Puhaha yarıldım lan zorla uçağı düşürecek Ama o film seti uçak yok

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)