|
![]() |
#1 |
![]() olur mu
![]() afgani ateist olduğu için atılmış mason locasından yoksa mason kalmak istermiş ![]() bunuda tekfirci zihniyet söylüyor ![]() Allah üçündende razı olsun... Mekanları cennet olsun inşAllah...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Niyetim daha öncede tartisilmis meseleleri tekerrür etmek degildir.
Lakin sorulmasi gereken sorulardan biride, Dünyanin her yerinde bir adayin mason locasina girisi törenle kabul edilir. Bu tören adeta bir dini ayin gibidir...yüzyillarca böyle tatbik edilegelmistir ve halada devam eder. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ..........................
Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (01-15-2012 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu şahıslar masonluğa girmişlerse mason olmuşlardır. Afgani ve Abduh mason değildi başlığı yanıltıcı olur Azap. Afgani ve Abduh masonluğa girip çıkmışlardı dersen doğru olur. Çünkü masonluğa girdikleri için en azından bir dönem mason olmuşlar. Masonluktan çıktıkları konusu da net olarak açıklığa kavuşursa iyi olur. Çünkü ben de bu şahısları mason olarak biliyorum. Benim gibi pek çok Müslüman da bu kişilerin mason olduklarını duymuştur.
Mesele bu şahısların mason olup olmamasından ziyade İslam'ın doğru olarak anlaşılması meselesidir. Kim ki bu din (İslam) yaramamıştır diyorsa o kişi yalancıdır, sahtekârdır ve ahlâksızdır. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a yemin ederim ki İslam yaramıştır. 1.400 küsur yıldan beri nice âlimler, nice arifler, nice salihler, nice şehitler yaşamışlar, İslam dinini hayatlarına hayat yapmışlardır. İslam'ın doğru yolu olan Allah Resulü'nün ve onun temiz ashabının yolu, bidatlerden uzak olan Ehl-i Sünnet Vel Cemaat yolu, Allahü Teâlâ'nın Ümmet-i Muhammed'e bir rahmeti olarak ümmetin çoğunluğunun bulunduğu yoldur. Günümüzde de binlerce âlimi, binlerce arifi, binlerce salihi, binlerce şehit olanıyla Müslümanlar, doğru İslam'ı yaşamakta ve hayatlarına hayat yapmaktadırlar. Konu Cihannur tarafından (01-15-2012 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|