Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-19-2012, 01:01   #11
Kullanıcı Adı
Mavera
birde hizbullah gercegini gözardi etmeyelim yani mustazaflarin bölgedeki gücüde yadsinamaz..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2012, 01:05   #12
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kürtlerin sorunlarıyla ilgili bir meseleyide bir akpartili vekilin meclise getirdiğini görelim...
zaten meclisede uğradıkları yokta ak partili güneydoğu bölgesinden bir vekilin çıkıp gümbür gümbür konuştuğunu hatırlamıyorum...
herkes dayamış sırtını tayyip reise...
uludereyi bile bdp ye kaptırdılar sanki bir tek bdpnin acısıymış gibi...
Ak partide en zayif noktalardan birisi iste budur.
Onlarca vekilin var bölgeden lakin su acilim anlaminda ilk zamanki heyecani doruk noktaya cikaracak icrat pek görünmüyr...birakalim icrati mevcudat ile reklam bile yapilmiyor.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2012, 01:07   #13
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlarca vekilin var bölgeden lakin su acilim anlaminda ilk zamanki heyecani doruk noktaya cikaracak icrat pek görünmüyr...birakalim icrati mevcudat ile reklam bile yapilmiyor.
Ben ak partide son seçimden bugüne hiçbir konuda heyecan görmüyorum bilmiyorum siz fark ettiniz mi ..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2012, 01:08   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
1-2 gün önce Hüseyin Çelik cnn türkteydi,milliyet yazarına ve diğerlerine iyi giydirdi her konuda.Bu kürt temsilciğili konusunda da fena giydirdi.Gerçi hep dillendiriliyor ama anlamayanlar var hala

Hakpar adam olursa olur,olmazsa onlarda sürünmeye devam eder.Genel başkanları referandum öncesinde Diyarbakır da başbakanla bir araya gelmişti yemekte.İyi değerlendirilerse,kürtçülük yapmazlarsa ilerlerler (lerlerler ne lan) ama illa kürtçülük olacaksa,'az olsun benim olsun' denirse babayı elde ederler.
Alt 01-19-2012, 01:09   #15
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ah beni seçmezler ki meclisi uçururum sırrı süreyya reyizide transfer ettikmi of of of
Alt 01-19-2012, 01:15   #16
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ah beni seçmezler ki meclisi uçururum sırrı süreyya reyizide transfer ettikmi of of of
Kediye ciger teslim edilirmi?

Zaten devletin basi sözde ermeni soykirimiyla dertte.
Sen secilirsen uludere soykirimi diye önrge verirsin.

Lakin yapici bir muhalefet sart.
Hem AK parti ici icratlarin igme kazanmasi anlaminda,
hemde doguda , özellikle akli selim kürdlerin oylarinin bdp'ye gitmesini önlemek icin.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2012, 01:16   #17
Kullanıcı Adı
İntifada
her osmana bir ebuzer şart beyler
Alt 01-19-2012, 01:18   #18
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her osmana bir ebuzer şart beyler
Tayyip Erdoğanın ebuzeri eksik reyiz ya sen ol ya ben olayım
Söz Mustafa İslamoğlu bu arada
Alt 01-19-2012, 02:11   #19
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
AK Partinin son olaylardaki tutumları burada tepki görüyor. partinin giderek milliyetçi bir çizgiye yaklaştığını görüyorum. ustalık dönemi dendi ama ustalığın kırıntısını göremiyorum. partimiz 2003-2004 de bile o baskı altında olduğu dönemde dahi daha güzel icraatlere imza atıyordu.

uludere katliamından sonra partimizin yöneticilerinin batıdaki türk faşistlerinden tepki görmemek için lafı eveleyip gevelemeleri ve lafı adeta "hak ettiler" demeye getirmeleri tahammül edilecek bir durum değildi. bilerek veya yanlışlıkla, senin 35 vatandaşın katledildi. ve bunu devlet yaptı! bir özrü çok gördüler, millet de size bir oyu çok görecek artık.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2012, 02:21   #20
Kullanıcı Adı
EZEL
Kürt sorunumu ? Oda ne .. Kürtlerin meclise getirilecek bir sorunu yok söylenenlerde kürtlerin sorunu filanda değil Kürtlerin sorunu geçim yaşam standartları malasef oda terör var diye düzelmiyor .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)