![]() |
#11 |
![]() birde hizbullah gercegini gözardi etmeyelim yani mustazaflarin bölgedeki gücüde yadsinamaz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Onlarca vekilin var bölgeden lakin su acilim anlaminda ilk zamanki heyecani doruk noktaya cikaracak icrat pek görünmüyr...birakalim icrati mevcudat ile reklam bile yapilmiyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Ben ak partide son seçimden bugüne hiçbir konuda heyecan görmüyorum bilmiyorum siz fark ettiniz mi ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() 1-2 gün önce Hüseyin Çelik cnn türkteydi,milliyet yazarına ve diğerlerine iyi giydirdi her konuda.Bu kürt temsilciğili konusunda da fena giydirdi.Gerçi hep dillendiriliyor ama anlamayanlar var hala
![]() Hakpar adam olursa olur,olmazsa onlarda sürünmeye devam eder.Genel başkanları referandum öncesinde Diyarbakır da başbakanla bir araya gelmişti yemekte.İyi değerlendirilerse,kürtçülük yapmazlarsa ilerlerler (lerlerler ne lan) ama illa kürtçülük olacaksa,'az olsun benim olsun' denirse babayı elde ederler. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Zaten devletin basi sözde ermeni soykirimiyla dertte. Sen secilirsen uludere soykirimi diye önrge verirsin. ![]() Lakin yapici bir muhalefet sart. Hem AK parti ici icratlarin igme kazanmasi anlaminda, hemde doguda , özellikle akli selim kürdlerin oylarinin bdp'ye gitmesini önlemek icin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() her osmana bir ebuzer şart beyler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() AK Partinin son olaylardaki tutumları burada tepki görüyor. partinin giderek milliyetçi bir çizgiye yaklaştığını görüyorum. ustalık dönemi dendi ama ustalığın kırıntısını göremiyorum. partimiz 2003-2004 de bile o baskı altında olduğu dönemde dahi daha güzel icraatlere imza atıyordu.
uludere katliamından sonra partimizin yöneticilerinin batıdaki türk faşistlerinden tepki görmemek için lafı eveleyip gevelemeleri ve lafı adeta "hak ettiler" demeye getirmeleri tahammül edilecek bir durum değildi. bilerek veya yanlışlıkla, senin 35 vatandaşın katledildi. ve bunu devlet yaptı! bir özrü çok gördüler, millet de size bir oyu çok görecek artık. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Kürt sorunumu ? Oda ne .. Kürtlerin meclise getirilecek bir sorunu yok söylenenlerde kürtlerin sorunu filanda değil Kürtlerin sorunu geçim yaşam standartları malasef oda terör var diye düzelmiyor .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|