|
![]() |
#1 |
![]() Allah seni inandırsın bana Haniyenin sofrası daha güzel ve leziz geldi .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türkiye'deki İran-Şii lobisinin sitelerinden olan tevhidhaber.com'un (diğer ismiyle habereditor.com'un) klasik Suud düşmanlıklarından.. Sanki rafiziler, Filisitin'li sünni müslümanları çok mu seviyorlar? ![]() Bazı kişilerin, siyasi rant gereği takiyye yaparak Filistin'li sünni müslümanları çok seviyormuş gibi gözükmeleri lazım.. Ne de olsa İran yönetimi Filistin davasından siyasi rant sağlıyor... Ama Lübnan'lı bazı şii örgütlerin, Filistin'li müslümanları nasıl katlettiklerini de biliriz!.. Konu werret tarafından (01-21-2012 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
kardeşim hiç kusura bakma ama ABD kadar Suud Rejim ve diktasıanda düşmanız halkı müslüman olabilir. biz buna mezhepsel bakmıyoruz. size de tavsiye ederiz. Lübnan hizbullahını sevdiğimiz kadar Filistin hamasınız da islami cihadını da severiz. iranı sevdiğimiz kadar islami olan her devlet, örgüt ve cemaati severiz. yeterki zalime çanakçı olmasın ve zalim olmasın. anlayacağınız o sofralara her müslüman düşman olmalı. heleki Amerikan yalakası olan sofralara tümden düşmanız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ammar kardeşim bu konuda samimiyseler , mezhepsel olarak ve İran'ın ulusal çıkarlarını düşünerek bu olaya bakmıyorlarsa tamam.. Yani ben de Suud aşığı değilim ama bu durum Türkiye'deki İran-Şii lobisine mensup bazı kişilerin, şii mezhepçiliklerinden dolayı ve İran, Suud'a düşman diye aşırı Suud düşmanlığı yaptıkları gerçeğini değiştirmez.. Konu werret tarafından (01-21-2012 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Nesin la sen.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
anlamadım ki yani ne ne istiyorsun ümmetten anlamadım |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ismail Haniyyeh alni öpülesi bir insan.
Yorum yapmaya bile gerek görmem. Krala gelince...Allah islah etsin ne diyeyim. Tuvaleti bile altin kaplama olan birisi bunlarin hesabini nasil verecek Allah bilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
suudi krallığının nasıl bir lüks içinde yaşadığını bilmeyenmi var... he siyasi rant ![]() sen anlıyorsun hamas anlamıyor bunu ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|