Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-23-2012, 15:25   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Enleri sondan yapınca hiç sıkıcı olmuyor sizde yapın :D
Unuttuklarım varsa affola eğlendirici amaçlı bi en listesini sizlere sunuyorum saygılar
En Aktif Üye: Hüdaverdiyi tek geçerim ama başka biriyle geçemem oyhhş :D

En Yardımsever Üye: Ahmet Özyer,Mavera,Ottoman ve diğer yardım kuruluşları hepsine minnettarız forever Kimse Yokmu and Deniz feneri or Kızılay very life !

En Ciddi Üye: A.Kaç

En Fanatik Üye: fana-tik li birini göremiyorum :D

En Tatlı Başbelası üye: hem tatlı olacak hemde başbelası oooo çok şey istiyonuz :D

En Geveze Üye: En anlamsız ve gereksiz yere lafı uzatanlar gevezedir.Çok konuşup edebiyat döktürenler üstaddır.

En Karizmatik Üye: bu artist smileyi kıskanıyorum çok karizmatik ,sevgilisi fadimede bu çocukları bile olmuş oda şu biraz şaşı olmuş akraba evliliğiymiş

En Kibar Üye: Forumdaki bayan üyelerin hepsi kibar diye düşünüyorum başka birşey düşünmüyorum teşekkürler

En Komik Üye: Hüdaverdiyi çok komik ve komedyen görüyorum duyumlarıma göre beyaza rest çekmiş hüdo show diye bi programla ekranlara geliyormuş .

En Daimi Üye: Hüdaverdi,AKıncı,Epivates,Mavera,Furkan,Burak,Otto man

En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi,Ottoman,AKıncı,Furkan ve aklıma gelmeyen bi kaç kişi daha .

En Sevimli Üye: bu smileylerde herşeye gülüyor yahu ne kadar lağubaliler.

En Sinirli Üye: bu smiley çok sinirli ya her baktığımda kaşlarını çatmış küfür ediyor.

En Heyecanlı üye: Heyecan nedemek önce onu anlayalım :
sevinç, korku, kızgınlık, üzüntü, kıskançlık, sevgi gibi nedenlerle ortaya çıkan güçlü ve geçici duygu durumu. Anlamını öğrendik daha sonraki adımda en heyecanlı üyeyi paylaşacağım beni izleyin.

En Sabırlı Üye: bur-ak çok sabırlı bir üyedir ne konu siler ne adam banlar ne uyarı verir ne tezkip yayınlar çok sabırlıdır maşAllah ani kararlar vermez kesinlikle.

En iyi İmza: Kimse imzasını imzasında paylaşmamış ki ne bileyim kim nasıl imza atıyor ha şunu diyebilirim andıçtaki ıslak imzalar güzeldi En iyisi Başbuğun :D

En iyi Kullanıcı Adı: Mavera,Epivates(en meşhur ve en vukuaatlı :D)

En Efendi Üye: Efendim ? Anlayamadım :D

En Muhalefet üye: Kaldımı ki :D Dakikasında banlanıyor diye biliyorum :D:D

En Bilimsel üye: Ottoman(Teknolojinin omurgası bu adam,duyumlara göre microsoftun yeni siosu olmaya adaymış) :D

En Tekrarcı üye: bur-ak konu silmeyi tekrar tekrar yaptığı için en tekrarcı odur :D

En Milliyetçi üye: En Milliyetçi Faşizme girer faşist anlayışta kimseyi göremiyorummm.

En Özgürlükçü üye: Furkan,AKıncı34 : Demokrasinin taşıyıcıları bu adamlar (Türklerin yetiştirdiği en demokrat adam bunlar moşe ciddiye alalım) :D

En Aykırı üye: Furkan,Hüdaverdi,Akıncı : Forumun kalbi bu üçlüde atıyor hiç teklemedi maşaAllah :D

En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Terennüm,Haarp,Mavera: Edebiyatınıza zeval gelmesin.

En Kendine güvenen Üye: Epivates

En Anlaşılamaz üye: Vardı kalmadı.

En Anlaşılır üye: Her anlatılanı anladığımız sürece herkes anlaşılırdır.Yani bizle alakalıdır.Ve o yüzden bazen herkes anlaşılır olur bazende hakikaten anlamayabiliriz.

En Yeteneğini yansıtan üye: Ottoman(teknoloji konusunda) Hüdaverdi(Gırgır konularda ve kuş beslemede),bur-ak(Konu Silmede) AKıncı34(En Akıncı) Furkan(Direniş Gücü) Mavera(Ters Köşe) Terennüm(Şahsına Münhasır Paylaşımlarda) Epivates(Fanatizmin Kurucusu :D) ....

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-25-2012, 14:27   #2
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Gönülden - EZEL - Mavera - [O]bjektif

Unutmayıp enlerinizde yer verdiğiniz için canı gönülden teşekkür ederim...

Konu OTTOMAN tarafından (01-25-2012 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir..
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)