| 
	 | 
|         

| 
        #1 | 
| 

Adı göksel göksu,yaptığı haberlerin çoğu ne çoğu hepsi yalana veya hakarete dayalı. 

Mesela az önce izledim,neymiş Taksim yayalaşacakmış,neymiş ağaçlar kesilecekmiş,insanlar yapının bozulmamasını istiyormuş.Ulyn Taksimin ne gibi yapısı var ki bozulacak ? İlla sövdürecekler ha   Taksim'in ortasında ağaç mı var la ? Direk kaynıyor anasını satayım.Algı sorunu da var bunlarda.Hele mikrofon uzattığı kişiler öyle tipler ki gelde gülme la   Neymiş binalara dokunulcakmışta yapıları bozulmasınmışta ulan binanın sahibimisin ? Sanki tünel binanın içinden geçecekte yıkılacak bina ![]() İstiklalin ortasındaki ağaçlar kesilmesinde dedi bunlar,kesildide ne oldu tadı tuzumu kaçtı gitmeyen mi oldu la ? Daha öncede bir haberinde nasıl din düşmanı olduğunu göstermişti kendisi,din demeyimde cemaatler üzerinden dine saldırış diyeyim daha net olsun bilinç altı ![]() Bu kadını takip edin. Üstadın dediği gibi 'okuyun görün sövün' ![]() Saçma sapan haberler yapıyor la dellencem ha.Beni neden muhabir yapmıyorlar 7/24 çakayım bunlara lafı ![]() Ohh rahatladım yahu ![]() 
 Konu Hüdaverdi tarafından (01-25-2012 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir..  | 
|

| 
|  
 | 
| Sayfayı E-Mail olarak gönder | 
![]()  | 

| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

| 

|