|
|
#30 |
|
Gizemli Şiir Bir adın vardı, bir o kadar güzel ve temiz Adını duydu mu erirdi bu garip bu çaresiz Bir saçın vardı,sanki tel tel pamuk ipliği Bir bakışın vardı,sanki baktığı yerde bırakırdı kurşun deliği Bir yürüyüşün vardı,sanki yıldızlar yürürdü peşinde Bir gülüşün vardı,sanki ölüler dirilirdi önünde Saçının teli kırılsa canım acırdı Ayağın taşa takılıp burkulsa,feryadım cihanı sarardı Düşünmezdim başka diyar başka yar,seni görünce Ölecek olsam dirilirdim o güzel adını işitince Konuştu mu bülbüller ağlardı önünde Güller yalvarırdı ne olur bize de gülümse diye Bana bu sevdadan hayır yokmuş,olmasa ne yazar Adın kazılı ya gözbebeklerimde bu bana yeter de artar Ömrüm senin yolunda bitecekmiş,izin ver de öyle bitsin Sen ol da yanı başımda dünya yerin dibine girsin Sana çıkmayan yolun asfaltını tırnaklarımla kazarım Sen yeter ki emret sana altın tabaklarda canımı sunarım Bana Mecnun diyorlar sana aşık oldum olalı Çağırın Mecnun’u mezarından,soralım bakalım hangimiz daha sevdalı Sana Leyla diyorlar,izin vermem asla buna Güzelliğin adındadır,ayağın tozun olamaz Leyla Adında saklıdır bütün güzellikler,yalnız ben bilirim Azrail canını almaya gelirse,gönder bana ben senin yerine canımı veririm Adın bende kalsın gizli Adını söylersem güzelliğini Başkaları da fark eder belki SADECE SAHİBİ ANLAR BU GİZEMLİ ŞİİRİ Murat CEYLAN |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|