Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
ne o arkadsin espirisinden gocundun mu.. eger gocunduysa arkadas dogru demis yoksa gülüp, gecerdin!..
birde su ahlak dersi vermeleriniz yok mu, bitiriyor beni.. burada basbakanimiz,partimize, bakanlarimiza, halkin degerlerine her türlü hakareti yapin size gönderme olunca kuyruguna basilmis kedi gibi ciyaklayin..
ne ala dünya..
|
arkadaşım espiri anlayışımız baya farklı anlaşılan heleki internet ortamında sana hırsız denildiğinde sen gocunma olurmu ben gocunuyorum ahlak dersi vermiyorum abartmaya gerek yok sadece insanların birbirlerine saygılı olmasını istiyorum o kadar ben burda yada başka bir ortamda başbakanı eleştirebilirim eleştirememmi yaptığı işleri beğenmiyorum yanlış buluyorum ama adamın şahsına bişey diyebilirmiyim sen hırsızsın cebimden para çalıyosun diyebilirmiyim şaka yollu bile olsa siz diyosunuzda ben demiyorum arkadaşım siz benim burda size küfür etmemi bekliyosunuz ama küfür pek sevmiyorum ayrıca sana ne oldu anlamadımki ben ben tarışmayı kapattım belliki arkadaşta tatsızlık istemiyor sen çıktın meydana