|
|
#11 | |
|
Alıntı:
tabi konu hakkında tek kelime etme direk beni samiyetsizlikle suçla sonra neden yaptın deyince senin yanında hiç bir değerim kalmasın. ha bide bi beni mi bir oluşumun içindeyim ben mi insan kazanmalıyım sizin niye böyle bir derdiniz yok çok merak ediyorum. ben bu foruma geldiğimde ak partiyi savunan biri iken şuan yukarda nasıl düşündüğümü yazdım. öz eleştiri yapıyorum. merak etmeyin. bana öyle bir şey söylüyorsunuz ki bu haberi burada paylaşmışım sanki içinde olduğun yapıyada forumda ak partiyede önü alınamaz bir leke sürtmüşüm muamelesi yapıyorsun. yorumlar yukarda okuyan hak hakkında kanatı oluşturacaktır. benim bir çekincem yok ! ayrıca iki yorum ile senin yanında benim sözlerimin bir değiri kalmadıysa daha önce verilen değeri gösteririyor kayıp edilen değeri değil sana verdiğim değere gelince senin gibi bir durumum yok bana iki ters kelime ettin yada tartıştın diye senin doğrularının yanımda değeri düşecek yada kadri kıymeti kalacak değil. yukarda ki samimi değilsiniz her şeyi iktidarı eleştirmek için kullanıyorsunuz yorumlarınıza binaen konuşuyorum. her konuda fikirlerin üzerine değil bilmem anlatabildim mi ? sözlerimin yanında bir değeri kalmadığını söylemiştin ama olsun dayanamadım yazdım. sağlık olsun... |
||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|