|
![]() |
#1 | ||
![]() Alıntı:
senin basiretin zülme uğramış insanlara hatta müslümanlara propagamda demekse batsın böyle basirettt ![]() senin başörtüsüne karşı olup olmadığın beni pek ilgilendirmiyor ama şuan haberiddeki kardeşlerimizi haksız çıkarmak için 50 yi geçtim 100 takla attığın besbelli ! bu arada senden birşey beklemiyoruz basiretinden belli bişey beklemiyoruz basiretini bizden esirge lütfen rica ediyoruz. Alıntı:
Kürdistan'a duyurduk senin gibilerden çekinmiyoruz ! ayrıca konu Türkistanda olmuş Kürdistanda değil genel klültürünü geliştir. ister hoşuna gitsin ister gitmesin ister leştiri kabul et ister muhalefet ister samimi bul ister buylma ister takla at ister amuda kalk bu ayıp iktidarın ayıbıdır.!! tutnağaı polisi bağlamış müdür onun müdürü milli eğitim onun kanunsuzluk yapan onun memurları. hakemin hiç bir suçu yoktur polisinle milli eğitiminle valinle kaymakamınla okul müdürünle çevik kuvvetinle sonra öğretmenlerinle bir kız çoğunun örtüsü ile uğracaksın dosyayı şişirip hakimin önüne koyacaksın sonra hakim yaptı bağımsız dersin hee tabi bizde yedik
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
-ezikliği yaşamsaydınız durduk yere kürdistanı doğuramazdınız -her zaviyeden baktın zaten samiyetsizler dedin propaganda dedin mahkeme hukuk uygulamış dedin başka zaviyelerin de varsa bilemiyorum zaviyelerde ne çıkacak ! -mucadelemiz gayet temkinli ve yerindedir. partim zaar görmesin dedimiz yok ! ![]() - gafletten kurtulun ve kendinize gelin ! " Haksızlık karşısında eğilmeyin,çünkü hakkınızla beraber şerefinizide kaybedersiniz." (Hz.ALİ) bunun aksine bir niyetmiz yok ! DURMAK YOK YOLA DEVAM ! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|