![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Kültür yozlaşmasına maruz kalan bir kent projesi sunulacağı için Tarkanla epey alakası oluyor (: --- İstanbulun kültür başkenti seçilmesi Türkiye'nin kültür'de çağ atlayıp Avrupa kültürüyle bütünleşmesinin kutlaması olacak... Ama bu kadar kötümser olmaya gerek var mı..? Yeni Dünya düzenine ayak uydurmak lazım değil mi ya..? uyduralım gitsin..! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Keşke siz de SAYGISIZLIK yapacağınıza laf ebeliği yapsaydınız daha iyi olurdu. Sayın depare arkadaşıız da benim gibi düşünmüş, demek ki o da laf ebesi ![]() kendisini tebrik ediyorum, bazıları gibi saygısız olmaktansa laf ebesi olmak daha iyidir! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Benim yaptığım saygısızlık değil ama siz hala laf ebeliği yapıyorsunuz hatta laf ebeliği yapmakla kalmıyor başka bir arkadaşımızıda benim üstüme salmaya çalışıyorsunuz. BEn düşüncenizden dolayı değil, düşüncenizi savunurken yaptığınız kelime oyunlarından dolayı lef ebeliği yapıyorsunuz dedim. Aslında siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız ama neyse yaptıklarınıza hiç şaşırmıyorum. Bu yolda devam edin...
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Ayrıca dün gece İstanbul 2010 Kültür Başkenti, Eyüp - HAliç semalarında yapılan havai fişek gösterilerini seyretmeye gittim. 1,5 saat geç başlayarak insanların o soğuk havada tir tir titremelerine sebep olunsada, gecenin sonunda ortaya çıkan manzara üşümeye değdi...
Ülkemizin senelerce yönetiminde bulunup, ülkemizi dünyanın hiçbir yerinde temsil edememiş, ülkemizin adını dünyanın hiç bir yerinde adını duyuramamış kesimlerin taraftarlarının İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti olmasına sürekli garip garip çamurlar atmaları nasıl bir hezeyan içinde olduklarının göstergesidir... Bizim yaptıklarımızı siz rüyanızda göremezsiniz. Desteklemiyorsunuz eyvallah ama çamur atmayada kalkmayın. Çünkü haddinize değil... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Tarkan konserinin neyine çamur atacağım kardeşim, benim inancımla, kültürümle ne alakası var tarkanın?
Ben doğru bulmadığımı, bu tip şeylerin kültürümüzle alakası olmadığını yazdım diye bu tepki neden? Burda partinize bir söz vs. yok direk olarak, yapılan iştir benim tenkit ettiğim. İstanbul-Kültür ve Tarkan. Buyrun hayrını görün!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Kaddafinin karşısında ettiği küfürlere gülücük atanlar, bugün İsrail' e diletilen özüre bile çamur atmaya kalkıyorlar. Yada kendi başkanlarının başbakanken başka bir ülke liderine yapamadığını bir büyükelçiden istiyorlar...
Komutanlara olan korkularından rakı masalarına oturanlar, bugün sadece bir bakanın şarap içmesinden dolayı demediklerini bırakmıyorlar... İkitank paleti sesinin korkusundan hükümet dağıtanlar, Cemil Çiçek' in askerin verdiği muhtıraya verdiği sert tepkiye danışıklı dövüş diyebiliyorlar... Daha bu listeyi çok uzatabiliriz ama gerek yok... Size diyecek laf yok, çünlkü acınacak haldesiniz... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Sayın nusret:
Bakın ben hep uslubumu koruyorum, ama siz kusura bakmayın terbiyesizliğe varan bir uslub ile yazıyorsunuz. Benim yazımla yazdıklarının ne alakası var? Bana benim yazılarımla cevap verin, ama edebinizi bozmadan, başkalarının sözleriyle bana saldırmadan yapın bunu. benim eleştirim çok açık. Benim bu eleştiriyi yapma hakkım vardır, tarkan ile Türkiye kültürünün ne alakası var deme hakkım vardır. Sen de çıkarsın tarkan ile türkiye kültürünün şu şu şu alakası var dersin. konuya tutup bakanın şarap içmesini, erbakanı vs. getirmenin de anlamı yok. Tekrar ediyorum: Bana benim yazılarımla cevap verin, başkalarının yazılarını, sözlerini benimmiş gibi getirirseniz size cevabım ağır olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Size sizin taktiğiniz ile cevap vereyim o zaman...
YAzımda Redyellow' a cevaptır diye bir ibare gördünüz mü, neden üstünüze alınıyorsunuz ben anlayamadım. Kendinizde demişsiniz benim yazdıklarımla senin yazdıklarının ne alakası var diye. Madem alakası yok neden size atfettiğimi düşündünüz ki... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Peki siz deli felan mısınız o zaman?
Bu başlıkta senin yazdığın şeyleri yazmanı gerektiren yazılar var mı? hadi bul getir varsa. Bakanın şarap içmesini yazan mı var? Büyükelçi felan neyin nesi? Bu başlıkta bunları yazan mı oldu? hadi getir. ya da kıvırmayın!!! ( felan başlıkta yazdılar derseniz hoş olur size yakışır ![]() Bana yazdınız hiç olmazsa mert olun. benim taktiğim böyle size yazmadım gibi kıvırma değildir öyle bir taktiğim yoktur. yazdıysam mertce evet sana yazdım derim. Mert olun dürüst olun. Ciğerimi yeyin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|