![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
ben filmi yapanın turkucumu yada kim olduguna bakmam. ne yaptıgına bakarım. Konu xfce tarafından (11-29-2010 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() işte ya sorun orada...
türkücü film yaparsa film değil arabesk görüntülü hareketler olur... bende onu diyorum... zaman kaybınız olur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() o kadar mı kötü yahu,iyiki hasta olupta gidememişim mi desem??
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Sonunda izleyebildim , filmin başında ki baskın sahnesi süperdi . Arada saçma bir kaç sahne dışında filmin geneli güzeldi ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
hristiyan damada gelin veren hoca filmi çeksem birazda efektlerim kaliteli olsa hollywooda çıkarım herhalde... |
||
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() filmin fragmanlarına baktım..
hiçde hoşuma gitmedi... bayağı bir konusu var... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Misal ben bir doktorun işini yapabilirmiyim...
![]() Hayır... Bir doktor misal bir Müzikhal'de tenörlük yapabilirmi... ![]() hayır... bir türkücüde yönetmen olmasın... yapımcı olsun ama yönetmen olmamalı... bir eğitim almamış... sırf param var diye yönetmenlik yaparsan... olacağı bu işte... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Film hakkında yorumların burada
![]() Film manyağı birisiyim bu yüzden okumanızı öneririm ![]() Şuan bile film indiriyorum indirip izliyorum izlerken indiriyorum izlediğim bitince siliyorum izlerken indirdiğimi izliyorum o ara yine izliyorum ![]() Yani manyağın biriyim film konusunda ![]() Okuyun film hakkında yorumumu tam haberlik yahu :p Teklif bekliyorum gazetelerden köşe yazarı olmama için ![]() http://www.akpartiforum.com/new-york...e-t140274.html |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
new york'ta beş minare |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|